mexinth Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 site kapandığı gün bunun rehberini bitirdim. Bone la bir inceledik bu oyunu. imzamdan siteye girip, sağda ki özel dosyalardan ulaşabilirsiniz. Sorulara açığız...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Kısıtlı bir alana ulaşmaya çalışıyorsunuz. Üzgünüz, sitemizin bu bölümü sadece editörler içindir. içindir"[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 26 Mart 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 hmm tekrar kontrol ederim saol kermit dedim. Ve düzeldi, sadece editöre açık kalmış bende neden gezilmedi diyordum :) [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 28 Mart 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar