Kinghsaw Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Arkadaşlar yeni başladım daha doğrusu başlicam scp yazmaya yardımcı olur musunuz nerden başlamam konusunda ¿
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sağ üstte bi link görüosun web sitemiz açıldı diye ona tıklayıp çıkan sayfanın sol tarafındaki scripting ile alakalı baggio arkadaşımızın yazdığı yazıları okumakla başlayıp script veritabanımızdaki örnek scriptlerden yararlanabilirsin
karabocek Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Sana tavsiye ilk önce paticik.com da scp hakkında yazılan dersleri oku sonra hazır scpleri incele...Şahsen ben öyle yaptım en rahat öğrenme biçimi...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Öncelikle Arthur ve Frp_master tekrar aynı ortamda sizlerle olmak gerçekten güzel oldu ama Kinghsaw için ise şunu dicem arkadasım sitede solda eşşek gibi yazılarla Sphere Scripts 1 ,2 die seriler var ordan alt yapı edinebilirsin...
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ilk once S yi yaz sonra C yi Sonra R yi Sonra I yi Sonra P yi Sonra T yi al oldu sana script hadi calıs bakalım [signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char [Bu mesaj Erutan tarafından 26 Mart 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Karakans Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Erutan, 26 Mart 2004 18:44 tarihinde demiş ki: ilk once S yi yaz sonra C yi Sonra R yi Sonra I yi Sonra P yi Sonra T yi al oldu sana script hadi calıs bakalım Sen yeni oğreniyorsun galiba[signature][hline]Excalibur UO Free Shard
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 YOOOOOOO ne alaka[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 allah akil fikir versin.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
wolcano Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Arkadaşlar Dogru Sölüyor Gercekten Begio Arkadaşımızın Derlerini Oku ben de sen gibi ögrenmeye calışıyorum su anda hazır ScriptLeri İnceliyorum ama yapamadıgım zaman da oluyo Allah san sabır versin beyler bana da sabır versin :D
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: DIEMASTER, 26 Mart 2004 18:39 tarihinde demiş ki: Öncelikle Arthur ve Frp_master tekrar aynı ortamda sizlerle olmak gerçekten güzel oldu ama Kinghsaw için ise şunu dicem arkadasım sitede solda eşşek gibi yazılarla Sphere Scripts 1 ,2 die seriler var ordan alt yapı edinebilirsin... bende özledim bende :)
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Türkiyede fazla script yazabilen yok. Editliyorlar, türkçeleştiriyorlar varsa bazı bugları fixliyorlar.. Sende editlemekden gir olaya.Önce kullanılan scriptleri çek kendi makinana kur sonra ordan bi satırı değişdir oyundaki değişikliği gör.Böyle böyle iyi bir editci olabilirsin.Zamanla milletin yazdığı scriptler sana yetmiycek ve parmakların konuşcak.Bu işler böyle... Ama denildiği gibi alt yapı edinmen için burdaki ve bir kaç yerdeki yazıları okumanda ve orda denilenleri uygulamanda yarar var.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
karabocek Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Sağol diemaster bende seni gördüğüme memnun oldum... Nese asıl konu şu ki lütfen şu forumları irc,icq veya msn olarak görmeyin.Bu çok önemli message boardlar vardır forum şeklinde ama ne demişler adamlar PATICIK COM FORUMLARI o zaman forum gibi kullanılmalı...Yani ardarda mesajlar atmayınız yok sen nerde oturuyorsun falan vyea işte tartışma da aynı şey.Ilk nutukumu attım ama neyse :) Tekrar memnun oldum kurallara uyanları görmektende uymayanları görmektende he-he ...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Kurallar çiğnenmek içindir :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 La tanısma kaynasma bölümünü bosuna mı acmıslar :) gidin orda mutlulugunuzu belirtin. Script yazabilmen için g.t ü kasıp çalışman lazım. TAbiri caiz ise.... :lol:[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Nooki sen şahsen öğrenmemişsin sanırım ozaman bırak hevesi olan elemanlar öğrensin bukadar mı caiz siniz ?[signature][hline] Icq=349844412 [email protected]
Öne çıkan mesajlar