EharD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Arkadaşlar İnsan Kaynakları alanında çalışan/eğitim alan/yüksek linsans yapan arkadaşlardan yurtiçi ve yurtdışı eğitim detayı rica ediyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 İK Yüksek Lisans programı var birkaç üniversitede. Ama ne kadar yararlı tartışılır. Tezli olanı ve tezsiz olanı var. Yüksek Lisans'a karar vermeden önce, İK konusunda kesin kararlı mısın, onu bi kesinleştir. İK tecrüben var mı? İK denilince aklına ne geliyor? Seçme Yerleştirme mi? Performans Yönetimi mi? Bordro ve Özlük İşleri mi? Çalışan Memnuniyeti mi? İş Hukuku mu? gibi gibi. Çeşitli İK Programları var, 8 hafta sürenler mesela. Bir git gör, neler var neler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 İk Uzman Yrd. olarak çalışmaktayım zaten Bir Bilgisayar firmasında. Ama yüksek lisans hakkında bilgi edinmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar