Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Arkadas Kite Landboarding icin kask tavsiyesi alabılırmıyım sızden. Uc model var aklımda ama secemıyorum.Sızın yorumlarınızı alayım bırde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 2. daha bi güzel geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 İlkini al mat yüzeyde kasktaki çizikler daha az çirkin görünür. Bu arada nerede kayıyorsun? Merak ediyorum ama etrafta hiç rastlamadım kite boardla ilgilenen birilerine. Bir de maliyeti nedir aşağı yukarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bende mat olanını dusunuyordum aslında. Bu arada ben 6 senedir power kiting yapıyorum.Izmirde yasıyorum haliyle bu sporlar icin dunyanın en iyi 3. plajı olan Alacatıda yapıyorum. Bu spor kiteboarding yani kite surf ile karıstırılmasın.Cok farklı seyler.Karada olanı dıyebılırız.Ama ucurtma yapısına kadar farklı. Landboarding bıldıgım kadarıyla yapan yok.Bir tane board siparisi verdim bekliyorum.Landboardinge uyumlu ucurtmam var.Denicem artık.Buyuk olasılık zorlanıcam cunku daha onceden skateboard deneyimim yok. Board olarakta bildigimiz skateboardlar kullanılmıyor.Ama kitesporları gercekten ınanılmaz zevkli. Unutmusum maliyetini yazmayı.Aslında cok ucuz bir ugras degil.ama soyle bir avantajı var teknolojik urunler degiller.Yani alacagınız 3-4 model ucurtma ile bir omur boyu istediginiz gibi ucma ve ucurma sansınız var :) Yeterki ruzgar eksik olmasın. Eger sadece powerkiting yapıcaksanız onerecegim iki model olur. Flexifoil Blade IV 4.9 (350 Pound) Bu model sadece extreme power kiting icin uretilmistir.Jumping yapmak isterseniz tartısmasız alacagınız tek model. Eger landboarding istiyorsan 180 pound boarda gider Flexifoil Rage 6.6 lık bir kite almak gerekir onunda fıyatı asag yukarı 330 pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bence kask alırken resimlerden değil özelliklerden faydalanmalısın, dayanım katsayılarını malzemelerini öğrenip ona göre almalısın, ciddi bir mevzu çünkü, süs değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cok haklısın. Hepsi cok kalıtelı kasklar.Ve ozellık bakımından da birbirlerine yakınlar. Sadece 1. resimdeki kask digerlerine gore daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mülteci said: Cok haklısın. Hepsi cok kalıtelı kasklar.Ve ozellık bakımından da birbirlerine yakınlar. Sadece 1. resimdeki kask digerlerine gore daha iyi. matlığından anladığım kadarıyla bir tür alaşım var ilk kaskta, yapı olarak da daha sağlamsa, daha güvenliyse onu al tabi ki. bu üç kask da azami görüş açısı veriyor, o yönden bir farkları yok, sağlamlık ve fiyat kalıyor geriye mühim olan, görüntüyü zaten etiktelerle istediğin gibi şekillendiriyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mat olan ve beyaz olanda cıft katman sunger var ıcınde.Resme dıkkatlıce bakıldıgında bellı oluyor.Sanırım tek farkta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben zamanında kayıyordum (skate) daha sonra uzadım ve uzayınca problem oluyor kaymak. Ama içimde hala kayan herşeye karşı bir sevgi var. İstanbul'da oturduğum için yer sormuştum aslında, sen de İstanbul'dasındır diye, yoksa araştırdım ve Gökova, Alaçatı gibi yerlerin revaçta olduğunu öğrendim. Yazları İzmir'e gelebilme şansım var gerçi ama senede 1 ay için de zor olur. Bir de dün bir kursun sitesine girdim, 4 gün süren 9 saatlik bir eğitimle 2.lvl sertifika verdiklerini yazmışlar. Bu sertifikayı kursa gitmeden alamıyor mu insanlar? (450 euroydu yanlış hatırlamıyorsam bu program) (Ne bileyim arkadaşımdan öğrenirim ya da özel ders alırım vs.) Alet fiyatları da uygun aslında, 1-2 milyarlık harcamayla işin içinden çıkılabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kiteboarding yapacaksan evet alacatı sart ve yazın yapabılırsın.Benım yaptıgım spor her mevsımde yapılır.yeterkı yeterlı alan ve ruzgar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar