Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

monitör önerisi

sandino

Öne çıkan mesajlar

Ne kadar pahalı olduğuna göre değişir, zira iyi bir monitör arıyosan ucuz şeyler değiller pek.

Çok pahalı olmasın sınırın 150nin altındaysa herhangi bir 17' CRT işini görür, 250ye gelince 17' LCDler, üstünde de 19' LCDleri düşünebilirsin. 19' ya da üstü CRT çok pratik değil bence.

LCD ya da CRT hiç farketmez ne alacaksan al Samsung tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm o zaman Samsung 19' LCDlere bakmanı tavsiye ederim, 932NW olması lazım geniş ekran. Geniş ekran istemem diyorsan 932N var ama 400ün biraz üstünde fiyatı, en azından öyle hatırlıyorum. 932B var diye, o daha güzeldir ama fiyatı da biraz daha olması lazım.

En temizi aslında gidip yerine gidip görmen, ona göre karar vermen. Bazı yerlerde ama tek bilgisayardan bütün monitörleri çalıştırıyorlar öyle olunca sadece doğal çözünürlüğü uyan monitörlerde güzel görünüyor.

961BF aldım ben yeni sayılır 440'a mavi bilgisayardan; kesinlikle güzel model.

Genelde geniş ekranlar daha ucuz oluyor bu arada, senin için uygunsa onları da düşünebilirsin. 300-400 arasına bulabilirsin bikaç model.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha, bu arada monitör alıyorsanız DVI/Dijital girişi olanları tercih etmeye çalışın. Analog teknoloji öldü artık, monitör gibi uzun vadeli birşeyde DVI giriş olmayan olmayan monitör almayın bence.

Tabi ekran kartınızın DVI çıkışı yoksa ya da HDTV niyetine kullanmayı düşünmüyorsanız o zaman önemi yok da...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...