Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Eugene Charniak'a 3 gundur mail yazarken (tek bir mail) bunla karsilastim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ehahaha PhD Comics süperdir ya. o karikatüre bayağı güldüm okuyunca. ben şunu da çok sevmiştim (öncesini de okuyun bence phdcomicsten): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hahah süper ya=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Penthesilea said: Eugene Charniak'a 3 gundur mail yazarken (tek bir mail) bunla karsilastim :) ben de amerikadaki hocamla maillaşiorum bi dersle ilgili tam tersi oluo adam bana uuzn mail atio ben böle kısa kısa cevaplar atiorum chat yapar gibi ahah. ama başta ben de öle kasiodum uzun uzun şeyler yaziodum da artık yoruldum =) Yes, thank you , hede hodo falan modunda maillar atiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 phd comics gerçek bir efsane. 12 days of christmas çooook iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar