arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://www.rojaciwan.com/modules.php?name=eBoard&file=viewthread&tid=22190 güngörendeki katliam,insan denen varlığın ne kadar gözünün dönebileceğini gösteren çok acı bir olay..terör örgütleri devleti pazarlık masasına çekmek için her tür yolu deniyor,özellikle dağda gücü kalmayınca en iğrenç yollara başvuruyor. saldırıdan sonra pkk sempatizanı sitelere şöyle bir baktığımda bu cinayetlerin hangi ruh hali içinde işlenebildiğini gördüm.linkini verdiğim sitede saldırıyı kınayan bir yazı var..ama dikkat çeken şey bu yazının altındaki başka yorumlar.sayfayı indikçe ne tür ruh halindeki canilerin,ne kadar vahşileşebileceğini yorumlardan anlayabiliyorsunuz.pkk denilen cani örgütün sadece militanları değil,en basit sempatizanlarının bile ne gözü dönmişlükte sınır tanımaması.. pkk-dtp ikilsi her rerör olayında iyi polis kötü polis oynamaya çalışıyor,ama adamların hepsi aynı esasında...
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 şerefsizin biri said: kesinlikle katılıyorum düşüncene pkk yaptıysa başım gözüm üstüne unutmayın ki ölümü kürtlerden daha çok aşıyan,daha acı yaşıyan bir halk daha olmamıştır dünyada!!!!!!!!!!!!!! kişisel düşünce yazısı o, resmi açıklama değil yani. Hiçbir önemi yok siteye prim vermeyelim.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 said: PKK Hümanist bir harekettir,Apocular Hümanist insanlardır. Dolayısı ile sivil savunmasız,masum insanlara PKK Tarihinde hiç bir şekilde saldırı olmamıştır. Bu tür Kahpece Katliamların ORGANİZATÖRLERİ BELLİDİR ABD,İSRAİL,İNGİLTERE Üçlüsü aktif rol oynamaktadır. lulz bende kara cuppeli buyucuyum ama caktirmiyorum
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kapatılmış site edit: ayrıca ilk defa şu kapatmanın bi hayrını görmüş olduk
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dns ayarı yapıp yasaklı sitelere girilebiliyor. da girmesek daha iyi zaten bu siteye.
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 -007- said: şerefsizin biri said: kesinlikle katılıyorum düşüncene pkk yaptıysa başım gözüm üstüne unutmayın ki ölümü kürtlerden daha çok aşıyan,daha acı yaşıyan bir halk daha olmamıştır dünyada!!!!!!!!!!!!!! kişisel düşünce yazısı o, resmi açıklama değil yani. Hiçbir önemi yok siteye prim vermeyelim. yahu arkadaşım,konuyu açmamın sebei pkk nın "resmi" açıklaması olması değil,yazanlar sempatizanların yorumları zaten...garip olan, insanların hangi ruh hali içinde sivillere yönelik en berbat katliamı bile, sempatizanı olduğu örgüt yapmışsa alkışlayacak durumda olması...ve bu adamlarla aynı ülkede yaşamamız..
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aynı ülkede yaşayarak bu kadar şerefsiz olduklarını bilmeyen yoktur sanırım.. hala varsa da öğrensin.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bana sorarsanız bu pkk işi değil , gündemi değiştirmek , karıştırmak için yapılan derin devlet işi. Ergenekon , kapatma davası gibi gündemi karıştırmak için yapılan bir komplo. PKK nın yaptığını hiç düşünemiyorum , yorumlarda denildiği üzere birçok kürdün yaşadığı ve asılsız bir saldırı. Birde zamanında 99 senesinde metallica yı tehdit etmişlerdi , gelip konser vermeyin diye , bomba konser başladığı vakitlerde patladı , bununla da bir ilişkisi varmı bunu da merak ediyorum açıkçası.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Drakkahn said: DTP'liler geçen yıl Güngören'e sokulmamıştı 2007'de "Halk Gününde Buluşalım" mitingini Güngörenliller, ellerinde Türk bayrakları ile engellemişti DTP'nin Güngören'de 2007 Kasım ayında düzenlemek istediği "halk günü buluşması", toplantısı ilçeden gelen tepkileri üzerine iptal edilmek zorunda kalınmıştı. O tarihte DTP İlçe Başkanı Hasan Arıtekin, saldırı ihtimali ve bazı duyumlar nedeniyle programı iptal ettiklerini savunmuştu. Habertürk'ten
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yalnız farkettıgım bısy var, pkk bile bölünme aşamasında aralarında kavgalar falan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu ..... ları kurşuna dizdiği için çok başı ağrıdı mehmet ağar ın, apo keyif yapıyo şimdi kendi adasında, kılına bile zarar gelse boku yeriz o derece mühim adam memleketin zayıflığı ortada işte
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kanka derin devlet 14 kişiyi öldürmez durup dururken bence..ha çok mümkün de şu an için gereksiz bi saldırı olurdu. bence derin devlet yok işin arkasında
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Türkiyede bu tür olaylar hiç bi zaman bitmez terör olaylarına siyasi çerçevede bakılması kadar aşşalık bi olay yok
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yokmu bi delikanlı hacker bu siteyi hackliyecek nerdee.. anca okusunlar bunlar daha cook konusurlar
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya ne hacklemesi çocuk şeyleri onlar adamlara istediğği şeyi veriosunuz. adamların tek dedi birilerinin onları sallaması. siz de öyle şeyler yaptıkça ekmeklerine yağ sürüosunuz
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hacklesen ne olcak hemen devreye ağar abiler girer yok demokrasi yok insan hakları cart curt diyip siteyi bi şekilde aklıcaklar kürt meselesi hassas bi konu oldu ya tamam artık kimse bişi diyemez
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 la o zaman bunlar yapmadık diyo pkk da acıklama yapmış dediklerine göre e kim yaptı!
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 valla yapsalar söylemicek halleri yok amaçları o çünkü. bilmiorum kim yaptı. ergenekona bağlarlar şimdi saçmasapan. yani komplo teorisi istiosan ergenekon suçlularını içeri attırmak için devletin yaptırdığı bi olay olabilir. ne bilim herşey olabilir yani.
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 tam şuanda cenaze namazları kılınıyor televizyonlar canlı veriyor yayını Allah rahmet eylesin
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 porsuk said: tam şuanda cenaze namazları kılınıyor televizyonlar canlı veriyor yayını Allah rahmet eylesin hangi kanal?
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Katil olabilirler ama yalancı asla.. Öldürmedik diyolarsa öldürmemişlerdir..
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 helal olsun diyorum ben de içimden izlerken cenaze törenini. daha ne kadar yaşıcaz bu dramları hiç bitmicek mi nedir yani edit/dasaaa: küfür etmek yerine kelime dağarcığınızı geliştirmeyi deneyin
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu olayı pkk yapmış olabilir fakat yapmadıysa bi şekilde pkk nın üzerine yıkılabilir pkk nın üzerine suç yıkabilecek güçlerin ilk adım politik tezgahı olabilir yani bu son bombalı saldırı birşeylerin miladı olabilir ama dediğim gibi inanamassın pkk şerefsizide yapmış olabilir
Öne çıkan mesajlar