odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 crafting sitesi veya listeleri hakkında bir site arıyorum.mesela armorun lightları için neler gerekli veya 2h axe yapılabiliyormu neler gerekli v.s.gem cutting scrpitini buldum cok yardımcı oluyor ama diğerlerini elde edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 official forumlarda craft bölümünde çoğu meslek için listeleri çıkartmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 alchemy Armorsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 http://www.conanmods.com/?p=mod&m=60 buda weaponsmith addon nu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 jungle said: alchemy Armorsmith eyvallah ustam cok makbule ge.ti valla super işe yarar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bİr tane Gem sitesi vardı. Sen hangi itema ne özellik lazım falan yazıyordun o da sana hangi gemlerden bunu oluşturabileceğini belirtiyordu. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Absolut said: Bİr tane Gem sitesi vardı. Sen hangi itema ne özellik lazım falan yazıyordun o da sana hangi gemlerden bunu oluşturabileceğini belirtiyordu. Bilen var mı? sanırım bunu diyorsun http://spreadsheets.google.com/pub?key=pJ-Be-kL7Uzj4VUMWPG_1Mw&gid=14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yok o site değil. Direk bi fill in sayfa cıkıyor. Sen diyorsunki ben head itemı istiyorum ve bana dagger dmg versin mesela. O sana direk ilk malzeme budur sonra kesip biçince dönüşür aha adıda budur gibi falan 2 satırlık özet geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar