Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GF me duygularimi aciyimmi yoksa...

Recall06

Öne çıkan mesajlar

Ya hep benim basima geliyor simdi Dory hemsire gelip bu topakimida kitleyip tarihin tozlu raflari arasina atacak..

lost veya loose onemli olan duygular neden duygularima translator olmaya calismiyorsunuz..

Simdi Ashley ile msn den chat yapiyorum, onun bana halen bos olmadigini dusunuyorum,

Aslina bakarsaniz bende o gece ki dansta onun tenine elim deydiginde aslinda onun bana verdigi elektrigin ne kadar strong oldugunu anladim..

lutfen duyun my cry..
Sosyal ağlarda paylaş

Kosper:

Aslinda sanki ordaymissin gibi beni facka bastirdin,

yani evet aslinda onun bende olmayan msn adresinide almistim, ve su anda o vasita ile konusmaktayiz.

Simdi aslinda ash ilearamizda kullenmis bir ask var ama sanki bazen it spark yani anlamiyorum.

Ama Amy iyide cok seviyorum..

Aslinda Amy beni anlar konussam cunku zaten psikoloji okuyor..

Bilmiyorum ne yapmam gerek..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar inanmayacaksiniz ama ASHLEY halen bana karsi birsey hissetigini admit etti, bilemiyorum bu beni cok heycanlandirdi..

Ben ona aslinda our feelings karsilikli dedim ama ben seni arkadasca seviyorum ayagina yattim,

Neyse bunlar benim coook derin mevzularim,

Gercekten sizden ogrenmek isteigim acaba Amy ye 4 senelik bu period dan bahsetsem beni terk edermi?

Daha 1 sene once onla ilk iliskimiz basladigindan ben ona soz verdim i never lie to you diye ama bu yalan sayilmaz dimi sonucta iliskimizi korumak icin ona pink lies soyleyecegim..
Sosyal ağlarda paylaş

ya dude zaten amy ile sevisiyoruz burda sevismeden iliski yok ki.. cok alemsin yani..

Ashley ile evlen diyorsun ama o su anda baska biri ile iliski yasiyor yani hemde benim 5 senelik kankim bu cocuk.. daha 3 ay oldu bunlar iliskiye baslayali..

Zaten Amy nin kiskanclik krizlerinin bitmesinin nedeni bu benim kanki ile olan iliskisi Ashleyinin.

O yuzden cok zor Ashley ile uzun sureli bir iliski..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...