aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 birader sen kac senedir ingilizce konusuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 said: i dont want to loose her.. to lose her said: i dont know what should i do.. What I should do üstat sen önce bi insan ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BORNDUĞUMDAN BERİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ya hep benim basima geliyor simdi Dory hemsire gelip bu topakimida kitleyip tarihin tozlu raflari arasina atacak.. lost veya loose onemli olan duygular neden duygularima translator olmaya calismiyorsunuz.. Simdi Ashley ile msn den chat yapiyorum, onun bana halen bos olmadigini dusunuyorum, Aslina bakarsaniz bende o gece ki dansta onun tenine elim deydiginde aslinda onun bana verdigi elektrigin ne kadar strong oldugunu anladim.. lutfen duyun my cry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yok geyiğin cok kötü sıkıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sende bi karar ver. I hope you just aldın the elektrik from her that night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 arkadasim kendin ol, beverly hills 90210 olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 おまえおころす Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 90210 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 KONO REIATSU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 zip code. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gokanimin caponcalarini goremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 80630 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 isimler ters birdefa, konunun bütünlüğü kayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kosper: Aslinda sanki ordaymissin gibi beni facka bastirdin, yani evet aslinda onun bende olmayan msn adresinide almistim, ve su anda o vasita ile konusmaktayiz. Simdi aslinda ash ilearamizda kullenmis bir ask var ama sanki bazen it spark yani anlamiyorum. Ama Amy iyide cok seviyorum.. Aslinda Amy beni anlar konussam cunku zaten psikoloji okuyor.. Bilmiyorum ne yapmam gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Of, çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kardes sen adresini verse, raki da varmis, oturup konusalim bu konulari en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 it spark. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sen bi yatağa recalla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 omfgwtfbbqpwn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Arkadaslar inanmayacaksiniz ama ASHLEY halen bana karsi birsey hissetigini admit etti, bilemiyorum bu beni cok heycanlandirdi.. Ben ona aslinda our feelings karsilikli dedim ama ben seni arkadasca seviyorum ayagina yattim, Neyse bunlar benim coook derin mevzularim, Gercekten sizden ogrenmek isteigim acaba Amy ye 4 senelik bu period dan bahsetsem beni terk edermi? Daha 1 sene once onla ilk iliskimiz basladigindan ben ona soz verdim i never lie to you diye ama bu yalan sayilmaz dimi sonucta iliskimizi korumak icin ona pink lies soyleyecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 amyyle sevis, ashleyle evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 baştan anlatsana hocam sen mevzuyu bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya dude zaten amy ile sevisiyoruz burda sevismeden iliski yok ki.. cok alemsin yani.. Ashley ile evlen diyorsun ama o su anda baska biri ile iliski yasiyor yani hemde benim 5 senelik kankim bu cocuk.. daha 3 ay oldu bunlar iliskiye baslayali.. Zaten Amy nin kiskanclik krizlerinin bitmesinin nedeni bu benim kanki ile olan iliskisi Ashleyinin. O yuzden cok zor Ashley ile uzun sureli bir iliski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi bokunu cikarmadan guzel guzel turkce konussan, anlatsan derdini de ciddiye alsak. eger makara yapiyorsan da yorma bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar