Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Arkadaslar biliyorsunuz benim Amy adinda bir sevgilim vardi vede exgf im Ashley vardir bir ara size bahsetmistim. Simdi gecen gece arkadasimin nishani vardi boyle kalabalik bir ortamda bir night clubu kapatmislar filan, Simdi konu su biz Amy ile bu nisana gittik, iste o gayet sik mini etek bluz topuklu filan giymisti bende smart bir kiyafet filan, Aslinda fazla alisik degildir bu tip ayakkabilara burada biz genelde cok sport takiliriz.. Sonra iste bayagi dans ettik takildik hatta Ashley le filan aramiz duzeldi bir ara onunla bile dans ettim hic kiskanmadi bu sefer.. Hatta o gece ben bizim yerel ickimiz raki getirdim 2 sise inanirmisiniz bayildilar ama cok hizli ictiler carpti onlari biraz.. Gece eve donerken nerdeyse coplara yakalaniyorduk ama thanks god we were lucky . Herneyse detaya girmek istemiyorum.. Nisan sirasinda Amy bana ne surekli sanki oda bir evlenme teklifi istiyormus gibi davrandi... Yani boyl surekli imali sozler ve iste laf atmalar filan.. Ancak ben istemiyorum 4 sene oyle bir iliski, sizce bunu ona direk olarak soylemelimiyim yoksa yaptigi davranislari anlamamazliktan gelip iliskiyi boylemi surdurmelimiyim, Ama onu gercekten seviyorum yani kalbini kirmak ve onu kaybetmek istemiyorum, yoksa 4 seneye konusunu ona acmalimiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 konuyu değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tamam da Conscum my best friend, if i change the issue evertime dont you think she can understand what i am doing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gf? gief? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Haydi pati,Türkilizce öğreniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 GIRLFRIEND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 okke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Rakursi said: Haydi pati,Türkilizce öğreniyoruz Of course i am talking Turkilize, i am not a native speaker :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya ben bu konuyu yarin garbagea atmayayim istiyosaniz, ona gore yazin, bastan uyariyorum. konu yeterince maria mercedes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dory said: ya ben bu konuyu yarin garbagea atmayayim istiyosaniz, ona gore yazin, bastan uyariyorum. konu yeterince maria mercedes. Tamam da ben ciddi ciddi uzun uzun yaziyorum dostlar arkadaslar gelip geyik yapiyor.. Benim sucum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Adam international working belki allah allah.dont you see.first sevgili amy second sevgili ashley.they are oturuyor in a bar.and drinking bardak bardak rakı.His girlfriend düşünüyor about evlilik.But he is not hazır yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 4 more years kısmını anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 thanks god değil thank god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Maybe 4 yıl içinde step by step ilerleyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 god ı tankliosun orda. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 asd yok artık, artık öl mortis. adam ciddiyetle bişi anlatıyo sen tanks sine tank'ına takılmışsın. 4 sene neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Evet dostum sevgili arkadasim aynen oyle oluyor, iste bende geliyorum sevgili pati klavyedas larimla bu konulari paylasiyorum, ama inanirmisim everytime they make humor about my topak. Arkadaslar cidden aranizda hic bayan yokmu bu konuda bana fikir verebilcek, cok caresiz ve dusunceliyim... Evlenme teklif edip 4sene beklemekmi oyalamakmi.. Yoksa durust olup kaderime boyun eymekmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 4 sene neden bekliyosun ne oluyo nedir acık konusmuyorsunki? sizin orda adetmi nişan üstüne 4 senemi bekliyosunuz evlenmeden önce? yoksa kız 14 yasındamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 4 sene beklememin sebebi maddi olanaksizliklar.. Kiz cok zengin ailenin kizi ve ben orta duzey gururlu bir TURK evladiyim.. Ona kalsa havuzlu villamizi alip miamiden bizi oaya yerlestirecek ama bize ters geliyor.. But i try to understand her because i really love her and i dont want to loose her.. Ben simdi burada daha universite okuyorum yani zaten 2 seneden ince olmaz.. Ama o benden 3 yas buyuk ve okulunu bitirmesine 1 sene kaldi evet 1 sene sinifta kaldi.. O yuzden o acele etmek istiyor ama ben i dont know what should i do.. Pls give me some advice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ben senin kafanı fuckayım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 i dont want to LOOSE her. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 OHAAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sen başka bir topic de askerliğimi yapalı çok oldu yazmamışmıydın :p ne üniversitesi hala yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gevşetmek istemiyo işte. Geriç onda da sonuna n koymayı unutmuş da olsun typo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 seni anladım ben duygularını türkçe ifade etmeye utanıyosun o yüzden ingilizcenin arkasına sığınmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar