Patonojen Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Evet kullandıgım sistem biraz komik suan ama alternatif bulamadım. src.remove 1 player kullanamıyor. bunun için bir döngü vardı bilmiyorum daha once baggio yazmıstı forumlara ama oda aklımda değil.[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 remove zaten silmiyorduki yazıyordu you can't remove that alternative bilmemne die :D bilmiyorum ben[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 erutan, arkada$imiz remove 1 demi$ farkindaysan.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Sizde bilmiyorsanız .. :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra
karabocek Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 src.remove 1 olması lazım...targeti bide targetself yapmayı dene istersen.Normalde gm bir char .remove 1 yaptıgında olduguna göre src.remove 1 olması lazım aslında ama hmm garip...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 RRA cok şey biliyorum ama bir çok kişi karsısında ise hiç bir şey bilmiyorum. :) felsefik oldu birazcık aha türkceye benden bir söz daha "felsefik" :p Evet bu konuda testlerim başarısız oldu bende .charsil i yazana page attırıyorum bana page geliyor ben elle .remove 1 cekiyorum. bana su döngüyü yazabilecek biri varmı?[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Senin ilacin silencer coder yada larethiandadır.Ben anlamam pek ama derin bişeye benziyor :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 tam olarak ne istiyorsun yardımcı olabilirim sanırım. .charsil komutu kullanınca uyarimi gelsin. automu silsin
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Tcpip bunuda yapamıyosan. src.remove 1 targetself falan filan bişilerdi ama unuttum Tuh lan sana Nookie Ayıp lan at lan kendini aşşa ııı Hadişşipilevatta Koriya kimina telyu vasenne[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 tryp kullanilip halledilebilir diye du$unuyorum, denemedim henuz ancak.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Kronosh olay su on=@buttonvs src.sysmessage Karakteriniz silinmistir. src.remove 1 (ki bu çalışmaz plevel ister) RRa bu arada benim serverimda administrator la girip arkadasını editlemessin ayıp be kardeşim bişiler yapmaya calısıyoruz coluk cocugun oyuncagı olduk. wogen ve warlock ayıp yani kınıyorum.
Delinquent Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Login olmadigin karakterleri sildirmeyi deneyebilirsin bir de ;)[signature][hline]'crimson legend'
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 src.account.char.x.remove 1 buda plevel ister. Bunun bir tek döndü hali vardı bilen yok sanırım. her ne ise saolun.[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Tcpip gate koyup events vermeyi denesen bide ? girişte gate koy ordan şehir secip gitsinler o gate e de eklesen bu satırları sonra birde event yazsan eventde verse istediği zaman komutla silebilse sonra commands.scpden ayarlasan ? olur gibi geldi[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 gateden gecene plevel mı ver diosun bana mı oyyle geldi?[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hayir gateden gecene events eklesen o komutu kullanabilecei şekilde commandsdan komut seviesini plevl 1 yapsan. işte ayarları halletsen olmazmı ? Bence olur gibi.[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 arthur olmadı plevel gerekiyor hala.[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 o zaman sadece try uid..remove 1 i dene
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Buyur [PLEVEL 1] silbeni [FUNCTION silbeni] NEWITEM = i_den src.act.equip [ITEMDEF i_den] Name=den Id=i_memory Type=t_eq_script ON=@Equip attr=attr_decay timer 1 ON=@Timer cont.remove 1
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 events ile aynı mantık işte :)[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Eywallah arthur saolasın.[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Arthur_HellsFire, 27 Mart 2004 23:39 tarihinde demiş ki: o zaman sadece try uid..remove 1 i dene
Öne çıkan mesajlar