Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dialog üzerinden karakter silinmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet kullandıgım sistem biraz komik suan ama alternatif bulamadım.

src.remove 1 player kullanamıyor.

bunun için bir döngü vardı bilmiyorum daha once baggio yazmıstı forumlara ama oda aklımda değil.[signature][hline]www.sindarin.net
Online Oyun Merkezi
Mesaj tarihi:
RRA cok şey biliyorum ama bir çok kişi karsısında ise hiç bir şey bilmiyorum. :) felsefik oldu birazcık aha türkceye benden bir söz daha "felsefik" :p

Evet bu konuda testlerim başarısız oldu bende .charsil i yazana page attırıyorum bana page geliyor ben elle .remove 1 cekiyorum.

bana su döngüyü yazabilecek biri varmı?[signature][hline]www.sindarin.net
Online Oyun Merkezi
Mesaj tarihi:
Tcpip bunuda yapamıyosan.
src.remove 1
targetself falan filan bişilerdi ama unuttum
Tuh lan sana Nookie Ayıp lan at lan kendini aşşa ııı
Hadişşipilevatta
Koriya kimina telyu vasenne[signature][hline]Cookie
------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Kronosh
olay su

on=@buttonvs
src.sysmessage Karakteriniz silinmistir.
src.remove 1 (ki bu çalışmaz plevel ister)

RRa bu arada benim serverimda administrator la girip arkadasını editlemessin ayıp be kardeşim bişiler yapmaya calısıyoruz coluk cocugun oyuncagı olduk. wogen ve warlock ayıp yani kınıyorum.
Mesaj tarihi:
Tcpip gate koyup events vermeyi denesen bide ? girişte gate koy ordan şehir secip gitsinler o gate e de eklesen bu satırları sonra birde event yazsan eventde verse istediği zaman komutla silebilse sonra commands.scpden ayarlasan ? olur gibi geldi[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
hayir gateden gecene events eklesen o komutu kullanabilecei şekilde commandsdan komut seviesini plevl 1 yapsan. işte ayarları halletsen olmazmı ? Bence olur gibi.[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
  • Yeni Oluştur...