Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 böyle şeyler konuşmayın yaa korkuyom ben
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 korkuyosan çekim oluşturursun llama. yatağının altından çıkabilür gecee >:D<
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ardeth said: selam. UFOlar hakkında bilinen birşeyler varsa bile bunu ancak fizikçilere açıklarlar, üzgünüm :( yanlis! ergenekoncular uzaylialrin cocuklari bir kerem o yuzden hukuk bakar bu ise
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Darqainu said: "sovyetler bilmesin diye" açıklaması komikmiş adamlar sovyetler dinsiz diye paralarina in god we trust ekliyor, bu da dogrudur asd
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ay'da yapılan yürüyüşlerin tarihine ve Sovyetler birliğine yapılan göndermeye bakılacak olursa, bana bunamış gibi geldi. Mesela Roosevelt olayının(bir uzaylıya yapılan otopsi kaydı) yalan olduğunu anlamak için çok ciddi bir tıp eğitimine gerek yok, mesela oradaki doktorlar daha makası nasıl tutacaklarını bile bilmiyorlar ve üstüne üstlük çıkardıkları organları şaap diye metal kaplara atıveriyorlar :). Ayrıca kayıt sırasında uzaylının içini net bir şekilde yukarıdan kaydeden kimse yok ve üstüne üstlük doktorlar yaptıklarını not etmiyorlar bile, yani sistematik dahi çalışılmıyor. Bu bilgilerin ışığında(ki izleyin kaydı siz de görürsünüz ne kadar saçma olduğunu) bu olayın gerçek olduğunu iddia eden bir adam ne kadar güvenilir olabilir ki?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Olay roswell olayi ve tabii ki otopsi videosu yalan. Olaylari gizlemek isteyen nasa insanlar aynen senin gibi sahte olay sansin diye bilerek sizdirmis olabilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok gerçektir! ben şahidim otopsiyi yapan doktorlardan birisi de benim!!ve Drigeolf'a laflarını yedirtmeye geldim. arkadaşım bizde o zamanlar hep lasercutterlar vardı! ama insanlık teknolojik gelişimimizi -kasedin olası bir kaybı durumuna karşı- görmemesi için makas gibi ilkel bi alet kullnadık. organları şaaaappiii diye metal kaplara attık. çünkü ibrahim tatlıses dinliyorduk o sırada. yok lan! uzaylıların organları sümük gibi. eline koluna ypışıyor. ama düşünce bir şey olmuyor hiç. tepeden kayıt için HD kamera koyduyduk ama onları dışarıya sızdırmadık neyse ki.. sistematik çalıştık aslında. bizim dediklerimizi ve düşündüklerimizi not eden bi sistem var odada.. kağıt kalem çok ouutttt bişiii! bu bilgilerin ışığında uzaylılar elbette gerçektir efenim! ohhh bee. gerçeği söyledim de rahatladım..
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Esasen çok mantıklı... I WANT TO BELEIVE!!!!!!1!!!!
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok sanirim hayattan baydi uzayli filan diyorki alsinlar iceri ergenekon diye kafayi dinlesin (annemde daralmis hayattan hergu ntelefonda benide alin iceri diyor dinliyen varsa duysun diye, hapse gidip kafayi dinlicekmis)
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 işte realiteye ermiş bir sirius tarikatı kölesi daha!! gelsin paracıklar Drigeolf'cum canım.. şimdi if you want to believe önce video kasedimizi almalısın ve kitabımızı okumalısın.. fox maldır standart starting package 250 ytl dana skali experinced user package 500ytl smacking man aka cancer guy proffesional package ise 1500ytl tabii tarikat e pardon cemiyetimize, kardeşliğimize bir üye daha katarsanız indirip yapıyoruz. heil vulkan, heil sirius.. çok yaşa marduk! hip hip space!
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ya ergenekon cetesine inaniyosunuz da ufolara inanmiyosunuz :D
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 he valla nil gel sen de üye ol! ufo gerçeği ile yüzleşin!
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sen de ufolara inananlarla maytap gecme artik :( Ben tamamen mantik cercevesinde ele alirim bu konuu. En basitinden evrende yalniz olmamiz mantiksiz. Buraya da gelebilirler bi sekilde...
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 senin evrende yanlız olmamız dediğin fikir var olan canlıların niteliğin için geçerli değil ama. evrende başka canlı organizmalar olma olasılığı çok yüksek ama onlar şuan tek hücreli varlıklar ya da bitki tarzı düşünme kabiliyetine sahip olmayan canlılar olabilir illa über zeki uzaylı olmak zorunda değiller
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dasaaa said: maytap! ASLA!!!!:X bu smileyi highlight edince uzaylı gibi oluyo gizli mesaj
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ardeth said: senin evrende yanlız olmamız dediğin fikir var olan canlıların niteliğin için geçerli değil ama. evrende başka canlı organizmalar olma olasılığı çok yüksek ama onlar şuan tek hücreli varlıklar ya da bitki tarzı düşünme kabiliyetine sahip olmayan canlılar olabilir illa über zeki uzaylı olmak zorunda değiller Tamam da nasil dunyada bocekler ve insanlar varsa koca evrende de oyle kucuk organizmalar ve zeki canlilar olabilir. Hatta iki grup da var eminim :)
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ardeth abi dükkanın önünü kapatma! müşteri kaçıyor bak... scientology'nin başında senin gibi adamlar olsaydı tom cruise dan falan para kırabilirler miydi hiç. yapma abicim.. ekmek parası! yok abicim hepsi gerçek. ben gördüm diyorum. böle iki ayak üzerinde yürüyen koca gözlü canlılar.. hatta birisi ile konuşuyoz keypkenıveral'da dedi bana "lan fenerbahçe gene çaktı mı gassaraya? bizi deneye götürdüydüler izleyemedik maçı" dedim "tabii çatı.. 6 tane hem de" bayağı bayağı akıllı canlılar.. fox maldır starting edition'u alın aydınlanın..
Öne çıkan mesajlar