Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quaxis kapandi diyenlere?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Quaxis, yerli yerinde devam etmektedir, kapandi sanan arkada$larimiz var sanirim forum'larda bana laf soku$turmaya cali$iyorlar, bu yuzden bu aciklamayi yapma gereginde bulundum (biraz reklama kacti ancak.) her neyse, UO Emulator'leri yazmasına ragmen alttaki aciklamada "free serverlar" icerigini ta$idigi icin sanirim bu topic'i acmamda bir kusur yoktur. Hepinize iyi gunler.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
said:
RRa, 26 Mart 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
Quaxis kapanalı çok oluyor.Siz sadece aynı isim altında farklı bir anlayış, farklı bir server, farklı bir eğlence sunuyorsunuz.
Asıl Quaxis sen gelmeden çok evel jubilesini yapdı.

Evet gerçek quaxis wild area ile birleşmeden önce idi.Şimdiki sadece onun meyvesini ve potansiyelini kullanıyo!
Mesaj tarihi:
- Bir sunucu mentalitesini değiştirince bitmiş mi oluyor? Bence asıl kötü olan hiç bir zaman değişmeyen sunuculardır. Sunucuyu güzel yapan içindeki gelişim ve değişimdir.

-Türkiye'nin şu zor dönemlerinde, herkesin sponsorluk için binbir tane şart koyduğunu ve kısıtlama getirdiği bir ortamda bir grup insan sunucularını ayakta tutmayı başarmış ise bu kişilere karşı biraz daha saygılı olmak gerekir.[signature][hline]Silencer

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 27 Mart 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nbl_silencer, 27 Mart 2004 12:36 tarihinde demiş ki:
- Bir sunucu mentalitesini değiştirince bitmiş mi oluyor? Bence asıl kötü olan hiç bir zaman değişmeyen sunuculardır. Sunucuyu güzel yapan içindeki gelişim ve değişimdir.

-Türkiye'nin şu zor dönemlerinde, herkesin sponsorluk için binbir tane şart koyduğunu ve kısıtlama getirdiği bir ortamda bir grup insan sunucularını ayakta tutmayı başarmış ise bu kişilere karşı biraz daha saygılı olmak gerekir.

Haklısın ancak quaxisin cok değişik bir anlayişi vardı wa la birleştiği ay sonra tamamen pvp shardına döndü bunda dmxin sucu yok tabiki bazi olaylar sarstı quaxisi. wild genie falan.[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
Çekememe gibi bir durumun söz konusu olduğunu zannetmiyorum , ki bir röpörtajda da söylediğim gibi , sunucular arası ( eğer kan davası falan yoksa arada heh .. ) dayanışma her zaman var , yani biz burada "düşman" değiliz . Unlive Adminleriyle , Quaxis Adminleri düşman değil . Böyle bir şeyi düşünmeniz bu sebeple çok yanlış ; buradaki tartışmaların hepsi Türkiye'deki Ultima Online kalitesini geliştirmek adına yapılıyor . Kısacası burası yarış pisti değil .. (Yarış herkesin kendi içerisinde ..)[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Ruler of fizX and graphX

[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 27 Mart 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Estafurullah öle birşey haddime değil wild genie gercekten ii bir developerdir.. Ancak Bir takım olaylar olmustu quaxisden benim stafflıgım zamanında ve bizde etkilendik bundan , oyüsden şettim yoksa herenle olsun rol ownerleriyle olsun dmxle olsun aramız iidir. herhangi bir sorun yok diğer ownerlerle herzamanda herenede raistede dmxe de birşey sorarım yani :)[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
Dmx e Başarılar . ama dikkatlı olmasını diliyorum laf attığı kişiler abisinin yaşında .[signature][hline]Lost Land Owner .
Bullet Proof Lost Land

[Bu mesaj xheana tarafından 28 Mart 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Xheana Burda HepimiZ Eşitiz.
YaŞ Olsun Olmasın Bİlgi Olsun Olmasın Fark Etmez.
Hepimiz Pati Üyesiyiz
Ama Bazıları Bunu Anlayamayıpta Hala Aşalama Kötüleme Eziltme Derdinde..
(Lafım Bu Konu Altındakilere Değil)[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Rivendell
Mesaj tarihi:
said:
nbl_silencer, 27 Mart 2004 12:36 tarihinde demiş ki:

-Türkiye'nin şu zor dönemlerinde, herkesin sponsorluk için binbir tane şart koyduğunu ve kısıtlama getirdiği bir ortamda bir grup insan sunucularını ayakta tutmayı başarmış ise bu kişilere karşı biraz daha saygılı olmak gerekir.

Silencer Doru soluyor..[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
  • Yeni Oluştur...