MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 nda bi şarkı var ismini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 valla şu an nası olduğunu pek hatırlamıyorum bu aralar baya denk geliyorum televizyonda kesin denk gelirsiniz.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Skin - Faithfulness[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 o diil de esas golf reklamında ki şarkı nedir ya?? reklamın sonunda çalan bölümü baya güzel....[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: dae__, 27 Mart 2004 22:38 tarihinde demiş ki: o diil de esas golf reklamında ki şarkı nedir ya?? reklamın sonunda çalan bölümü baya güzel.... evet onu öğrenirsen banada söle lütfen =)[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar