Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 a-)yeni yazilan yerli bir fantezi kitabi b-)dunyayi kurtaran adam filminin seneryosundan kullanilmamis bir sayfa c-)turklerin icad ettigi bir FRP settinginin dunyamizi acikliyan kismi d-)hukumran senfoni isimli turk yapimi oyunun senaryosundan bir kesit e-)Nihal Atsizin hitlere ozenip yazdigi bir kitabin sayfasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ya abi Nihal Atsız'ı ciddiye alan -ve ciddiye alınacak- bir grup var mı gerçekten? Hani öbür türlü Don't Feed the Troll oluyor olay çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şövenist fantazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 soruya cevap verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ergenekon iddanamesinden bir sayfa olduğundan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oha. nihal atsıza bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 film senaryosu da olabilir Kara Cübbeliler coming soon 2100 hatta serisi ile çıkar Kara murat Kara Cübbelilere karşı Kara Cübbeliler Kayboldu Kara Cübbeliler Geri döndü Batman ve Kara Cübbeli Joker vs vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sanırım d ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Earenwen said: ergenekon iddanamesinden bir sayfa olduğundan korkuyorum. çok detaylı olarak bilmiyorum ama agarta(yada agarta efsanesi) kısmı bayaa bi deşilmişti ergenekon mevzularıyla alakalı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Fullmetal alchemist: conquerer of Shambala hikayesinin scripti demek isterdim ama evet ergenekon bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 A kesin hoş bişeye benziyo, kitabın adı ve yazarı nedir? devamını merak ettim alıyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hassss ifşa oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Earenwen said: ergenekon iddanamesinden bir sayfa olduğundan korkuyorum. aklıma bu gelmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ergenekon değil di mi bu? yoksa 500 sayfa iddianame yazınca kimsenin okumayacağını mı düşündüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Cidden lütfen bana bunun ergenekon iddianamesi olmadığını söyleyin. Eğer öyleyse de ergenekoncular savcının belgelerini ninjalayıp editlemiş olsunlar pls. Lütfen ya, yalvarıyorum. Bu kadar angut adamlara yetki verilecek kadar fason bi ülkede yaşıyo olamam ben :'( Diil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok iskenderiye kitaplığının yakılmasının ergenekon ile ne alakası var.. OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok ya nihal atsızdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Evet ya, ergenekon değildir, eheh olay tuhaf olduğundan paranoyaklaşıyorum mütemadiyen. Ergenekon ne alaka lol, adamlar ulusalcıydı darbeci yaptılar, ordan bölücü terör örgütü yaptılar, sonra antik tarikat oldular, şimdi uzaylılara kadar el atmışlar püeahahahah yok artık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yalnız işin ilginci, olayı öyle sulandırdılar ki "aha iddianameden bi yaprak" deseler kesin inanırdım ehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Benim sazanlığıma geldi inandım en başta, panik yaptım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 viktor hadi cevabı söyle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Son paragraf super..dogonlarla ilgili..devami nerde bunun masaustu bolumune koyucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ne ergenekon'u ne Nihal Atsız'ı yahu H.P Lovecraft yazmış bunu P.S: Gerçek cevap şıklarda yok ama Viktor söylemeden önce ben cevabı vereyim, bunu yazan kişi Sevgi Erenerol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 o zaten ergenekon sanıgı diil mi abi? bu belgelerde geçiyodur ozmn ergenekona kanıt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar