hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 itiraf edin artık aynı müziği yüz kere tekrar dinlediniz,içtiğiniz biralar bile sıkıntıdan. yanlış olan bir şey var demek ki grup halinde fikir yürüterek bunu aşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 100 kere aynı müziği dinliyorsam öyle bi eserdirki bitttiğinde tadı damağımda kalır. bira içiyosam mutlaka karnım toktur üstüne birayı içincede verdiği ağırlık ve mayışma hissi hayatın en güzel anlarından biridir. ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bira içmiyorum alkole hayır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bira alkol değildir. bira hayattır havadır sudur topraktır tahtadır:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bunu tartışmaya açman bile sıkılma içinde olduğunun göstergesi, kafam bozuk, moralim bozuk, uyumam gerek gudbay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 türkçe karaktersiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 türkçeye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sıkılıyorum ben, acayip hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 şu an "ben de sıkılıyorum" diyecek 8,000 kişi bulurum grubu açtım facebook'a beklerim. asdf-qwerty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sıkılıyorum ama half life sağolsn bide şu alxy (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben 1 senedir filan tek tabanca takılıyorum ama bildiğin tek tabanca okulda filan da. sıkılıyodum başta da artık tek başıma eğlenmeyi öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 direk çıkarmayıp önce bi gümüşünü gösterme tribine giriosundur o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bi hatun bulun bi enerji atın hep küresel ısınmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fede said: ben 1 senedir filan tek tabanca takılıyorum ama bildiğin tek tabanca okulda filan da. sıkılıyodum başta da artık tek başıma eğlenmeyi öğrendim bende 1 seneden fazla bu durum mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 zaten sıkılıyordum bide mp3 çalara şarkı atarken düş sokağı açtım daha bi kasvet bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar