Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 deren engelleme beni aşkm pls :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 deren ismini severim tek bir harf ile neler neler oluyor FKGKgfd :D ( haci ins gercek anlamda degildir topicin oleyse ozurlerimi simdiden iletiyorum kufurlerin icinde ozel mesaji kullanirsan sevinirim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kim bilir neden dedin kıza/cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 benim de eskiden deren diye bi arkadaşım vardı. sonra ne oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 deren kız mı erkek mi benim bir tanıdığım vardı erkekti ama aşkım demişin ozamn yunisex birde çayı var bunun derenderederederedenden diye o bambaşka bişey. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar