pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 etinindi sanırım böyle çok eskiden vardı çikolatalı hayvan şeklinde minik minik bisküviler. adı neydi onun? hatırlayan varsa bi yardım pls =((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 vardı evet daha yani ben tee ilkokuldayken vardı o öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 //_- adı neydiiiğ=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 BUMBO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://www.etietieti.com/images/Urunler/bumbo.gif http://www.etietieti.com/images/Urunler/bumbo_urun.gif http://www.etietieti.com/urunler/cocuklaraozel_bumbo.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 aheyy oley teşekkür ederim=d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 topiği okurken aklımdan geçmedi sadece, böyle sevinerek dudaklarımdan döküldü BUMBOOOO! diye eheh. olsa yenir şimdi edit: hadi biri koşup alsın bakkaldan. süper olur önce kolunu kafasını falan yemek meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 eneem var mıymış hala bundan? baktım etietietiye bulamadım ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 aman tanrıms =( bunlardan var mı artık??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben ismi hatırladım sonrası google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Laaan bunlar piyasadayken baya baya küçüktük ya. Beyinsiz çizgi filmler olurdu televizyonda, ben de bu krakerlerle oynardım. Sıkılınca da yerdim tabi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hiç sevmiyodum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 peki içinden minik plastik bebek çıkan şey bu muydu ben mi yazıyorum =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 benim zamanımda çıkmıyodu ben hayvanların kafasını kopararak eğleniyodum (clementine falan da izliyodum o zamanlar ondan olsa gerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Eskiden bi çikolata mı ne vardı. Bikaç tane çikolata, hepsi birbirinden farklı hayvan şekillerindeki paketlerde oluyodu. Bu paketler böyle tek bi çoklu paket halinde satılıyodu. Altın renkli bi paketti. Mesela en üstte fil oluyodu, altında maymun falan. O neydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bunun içinden bebek çıkmıyodu ya? ama mesela cips paketinden küçük robot çıkyodu plastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Şarkısıda vardı bunun yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sanki bunun eskiden -şu anda hangisi varsa- portakallısı veya portakalsızı vardı, o daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o zaman ben yazdım ama içinden minik bebek çıkan bişey vardı yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 pogo, o bebek dediğin şeyler renk renk plastikten tek parça, bir de tepesinde anahtarlığa geçirilsin diye halkalı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 valla halka var mıydı hatırlamıyorum ya çok küçüktüm çünkü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sözlük said: patsito 14. aymar yaratığına benzeyen bir karakterinin küçük plastik modelleri çıkardı bi dönem paketlerin içinden. tırnaktan büyük bu plastik karakterin kafasının üstünde bir halka olurdu, anahtarlığa takmak için. renk renkti. kırmızısı mavisi sarısı saydamı(beyaz diye geçerdi) vardı. paketin arkasında yazdığına göre, derste o şeyleri kullanarak arkadaşlarımızla anlaşabilirdik. paketin arkasında bi açıklama vardı, mesela kırmızı - sana kızgınım sarı - sıkıldım beyaz - tenefüste buluşalım pembe - seni seviyorum mor - sana kafam girsin demekti. sanırım hepsi vardı bende. (eternalus, 26.07.2008 20:28) bahsettiğin bu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu değildi sanırım ya aymara değil bildiğin insan yavrusuna benziyodu benim dediğim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Eternalus said: pogo, o bebek dediğin şeyler renk renk plastikten tek parça, bir de tepesinde anahtarlığa geçirilsin diye halkalı mıydı? halka yoktu onda. çünkü o bebeklerden bende de vardı (= ama neyden çıktığını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o bebekler bişeyden çıkmıyo paket içinde satılıyo da olabilir ya anaa kafayı yicem bi bumbo bi de bu kaç gündür rahatsız ediyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar