pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Cnbc-e 'de yayınlanmaya başlayan(bayağı oldu şimdi tekrarları var) Chuck dizisinin dvd lerini arıyorum ama bulamadım)(.fazla araştırma yapmadım ama) Çok sevdim bu diziyi ya gayet güncel, zaten Chuck karakteri Buy More diye bi teknoloji şirketinde çalışıyor bu da ilgi uyandırıyor hatta Buy More 'un yeşil t-şörtlerini internette satıyorlar bunu 2.el bölümüne mi yazıyım diye düşündüm ama buraya yazdım artık eğer sizde varsa veya bir tanıdığınızda alabilirim... 2.ele mi yazsam?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bir çok film satan dükkanda dizileri çekip satıyorlar. Herhangi birine girip sorman yeterli olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Chuck -> Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar