Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anelor said:

hızlıal dan psu aldım ben gayet memnun kalmıştım.

hızlıal bildiğimiz GOLDun hepsiburada tarzı satış yapan kolu. Ama o kadar çok sıkıntı yaşadım ki adamlarla, Dudulludaki merkezlerine kadar bile gittim. Adamlardan 3000 Liralık Led TV bile satın aldım, ama müşteri hizmetleri diye bir birimleri (var da) yok. Saatlerce müzik dinlediğim olmuştur yani.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

http://www.teknobiyotik.com/kingston-hyper-x-4gb-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-2x2gb.html

bu nasıl

bunun 2x4gb olanını al alacaksa. bu arada cl9 ama bu da, cl8 olanını getiriyorlarmı bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

bu CL olayı nedir yahu

CAS Gecikme : CL7
Gecikme zamanlamaları : 7-8-7-24-2N

Ramlerin gecikme zamanları, ne kadar düşük olursa o kadar iyi (ve o kadar pahalı).

Teknik bir bilgi verebilen de olur sanırım.
Mesaj tarihi:
Ben olsam bunu tercih ederdim:

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-43199-G-SKILL-RipjawsX--F3-12800CL8D-8GBXM---8GB--Dual-KIT---2x4GB---DDR3-1600Mhz--CL8.html

:)

Edit: Sanalmarketimde 196TL. linki
Mesaj tarihi:
muhtemelen yarın yada perşembe işlemci ve monitor almaya gidiyorum.uzun zamandır süren fakirliğimi hatırı sayılır bi mebla ile dondurdum

monitorumu alayım sonra karı kız

işlemci olarakta phenom x4 970 veya 65 o anki ruh halime göre alıp cıkcam.herşey bf3 için umarım sıkıntı olmaz

ha bide 85 liraya bf3ü alırım

nasılda param bitince yine fkair kalcam tek umudum bf3 dsf

sdfdsfsd tamam
Mesaj tarihi:
Kasam geldi. Eşşek kadarmış. Nereye koyacağımı bilemedim. :( Koliyi annem teslim aldı, komşular falan şaşırmışlar, dev gibi kutuda ne geldi diye. 75x75 bi kutu.

Diğer parçalar da yarın tamamlanacak. Ondan sonra uğraş dur bütün akşam kurulum için.
Mesaj tarihi:
1080p ne oluyor ?

4850 medium akar umarım,yada bir 6850 mi alsam.350tl az para değil yav yorumlara bakılırsa öyle çok iyi bir kart değil gibi piyasa mı kötü bu aralar yoksa 6850 iyi kart ben mi yanlış anladım ?
Mesaj tarihi:
S-H said:

1080p ne oluyor ?

4850 medium akar umarım,yada bir 6850 mi alsam.350tl az para değil yav yorumlara bakılırsa öyle çok iyi bir kart değil gibi piyasa mı kötü bu aralar yoksa 6850 iyi kart ben mi yanlış anladım ?

1920x1080 çözünürlükte açıyosun oyunu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...