matama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ferarrinin giris modeli 430 birde california var ama giris modeli degil ben kardesime bakiyorum ama ne istediginiz onemli hizli ama cirkin araba mi?(evo, imprezza vs) yoksa tipi guzel araba mi yurumeyen araba mi?(bmw 320cc, mercedes slk, z4) yoksa her ikisinin birlestigi elinde kalacak araba mi(lotusun yenisi vs) yada ben daha iyi istiyorum(cayman z4m vs) yada bunlara param yetmez daha ucuz araba mi kriterler cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Rüyamda alıodum bende cayman s. Güzel araba tavsiye ederim. iyi gidiodu bulutların üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 benim eski arabamdi cayman s simdiye kadar kullandigim en zevkli ikinci arabadir cayman s(volvo s40 t4) saymazsan. her virajda kaydigin, ama acaip dengeli eglenceli bir arac. Ama ne yazikki ikinci eli coook kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Selam, Corsa ve 200HP... mantığım uygun bulmuyor... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tipi güzel öyle deme :) Benim Astra meraklısı arkadaşı az daha razı edip aldırıyorlardı, sonra "Astra'dan indi Corsa'ya bindi" diye çok dalga geçeriz diye korktu, gitti Astra GTC aldı. Yine de tabii ufak araba, çok beygir... Tatsız durumlar. Nice gençleri öyle 205 GTI ve 106 GTIlarda kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ufak araba corsa dediğiniz bugün 1 tonu geçiyor, 2 nesil önceki golf le aynı boyuta geldi yanlız bunun farkında mısınız? 106 gözüyle bakmayın yani. Hiç öyle tehlikeli olmaz yani... hatta cooper s alacağıma gider 50 milyara corsa opc alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 matama said: ... ama ne istediginiz onemli hizli ama cirkin araba mi?(evo, imprezza vs)... bence evo çirkin bi araç değil sınıfına göre en güzel arabalardan biri diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Güzellik görecelidir.. öle işte dicek başka bişi bulamadım. laf olsun torba dolsun. sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ya sorarsan benimde hayalim bir evo falan alip 1000 bg yapmakta gercekci olalim bir audi tt bir slk daha cok ilgisini cekiyor insanlarin. hepsinden onemlisi evonun ici falan broadwaydan kotu Redogski said: matama said: ... ama ne istediginiz onemli hizli ama cirkin araba mi?(evo, imprezza vs)... bence evo çirkin bi araç değil sınıfına göre en güzel arabalardan biri diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Gerçekçi(!) konuşalım. Tata Sport'a sığdırılabilecek kız sayısı: 7-9 Tata Sport'a binmek isteyecek kız sayısı: 7-9 kesin, fazlasını at bagaja Evo'ya rahatça bindirilip gidilecek kız sayısı: 5-6 Evo'da giderken rahat edebilecek kız sayısı: 1/1.000.000 Evo'ya binmek için can atacak kız sayısı: 1/1.000.000 (arabadan anlayacak da, arabaları sevecek de, performans tutkunu olacak da, hızı da sevecek de, Evo'da rahat edecek de... ohoooo) Matama yeme bizi şimdi 1.000 beygirlik Evo diye, tüm Türkiye'de 65 kıza oynayabiliyorsun o zaman, istatistik yalan söylemez! :P Belli niye Tata Sport tercih edildiği. Ooof çok sıkılmışım ben akşam akşam. Vodan diskoya götürmedi diye oluyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Vodan yeni proje peşinde sabahlara kadar if else for while ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selam, Vodancım kız arkadaşın yok mu? If yes so what?!? ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 cafein sana bir kiz arkadas lazim abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Var ki :) Benim buhranım hür olarak en fazla 2 senem kalmış olması. Evlenince insanın başına gelenler için bkz. Paramecium, nam-ı diğer Hanımköylü A4 1.8T sürücüsü. Bizim hanım gayet uysal uyumlu 6 senedir ama yüzük takılıp iş resmiyete döküldü mü gerçek yüzünü gösterecek diye de korkuyorum, bu sebeptendir ki cozuttum. Nüfusu Hanımköy'e aldırmak pek hoş olmasa gerek. (piçuuuv al sana Para, aaal!) Vodan'a da bir zamanların reklam sloganı olan "Get A Life!" lafını ikram ediyorum, heh heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selam, Cafein seni de çizginin öbür tarafına bekliyoruz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Canım var da gecenin 3'ünde yanıbaşımda olmuyor ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar