Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 İnanılmaz olmuş benc. Corsayı ve merivayı çok beğendim.Opel OPC Resmi Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Corsa güzel evet burda satışı da yapılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 güzel olmuş corsa da kaç paradır ki o şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Yeni Corsa 3 Kapı 1.6 Turbo - 192 HP OPC 49.803,00 YTL Yeni Astra GTC OPC 2.0 Turbo (240 HP) OPC 71.349,00 YTL Meriva 1.6i 16 V Turbo OPC 46.925,00 YTL Yeni Zafira OPC 2.0 Turbo (240 HP) OPC 73.199,00 YTL Zafira OPC 2.0 Turbo (240 HP) OPC 81.511,00 YTL Vectra GTS OPC 2.8 Turbo 280 HP OPC 126.158,00 YTL YUH dedim bi an, Corsa ya bence değmez sonuçta alacağın Opel in en alt sınıf aracı olacak. Bana fazla geldi Corsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Daha pahalı bekliyordum valla :D 50 milyar uygun gibi geldi bir an o araç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Valla ben Corsaya veririm o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 126 milyara neler neler almazsın ahah, zaten ben anlamıyorum bu alt sınıf araçlara yapılan aşırı modifiyeleri vs. İsterse 400hp olsun gidipte bunu, ne bileyim bi Audi S3, bi Leon Cupra'ya 150 milyar vermem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Simdi soyle bir durum var Audi S3 e o para verilir sonucta mustang ya da porche alıp vergisine de bi o kadar bayılmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Valla onu bunu bilmemde corsada aklım aklı kaldı ne yalan sölim. Ne audi görürüm ne Vw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Opel Corsa OPC Test Drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 xaero botmusun abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bunlarda devre dışı bırakılamayan çekiş kontrolü olduğundan performansları törpüleniyor diye biliyorum. Bir de 1.9 CDTI alıp 888 miydi neydi öyle bi çip uygulaması yapınca OPC'ye çok yaklaşıyor performans olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Traction control iptali gtc opc lerdede var gtc turbolardada var. senin dediğin olay astra g coupe turbolarda var vodan. ben iptal edemiyorum daha dogrusu elimde şemasi var iptal icin ama fabrika cikisinda iptal edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 TC ON/OFF butonu olduğunu sanmıyorum? Direk ECU'ya müdahale ederek ipta oluyorsa o ayrı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tc on/off yok, sport tusu var. sport tusuna basinca amortisorler sertlesiyor felan, basili tutarsan tamamiyle iptal oluyor esp tc felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ya beyler aranizda TC siz adam akilli araba kullanmis var mi birakin bu isleri ya hele corsa astra boyutunda arabada 200bg nereye suruyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 noluyorki tcsiz kullaninca anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Biz biyere sürmüyoruz da bazı testlerde Opel'ler daha güçsüz rakiplerinin gerisinde kalıyor. Sport butonuyla da ESP kapatılıyor da TC kapatılamıyor diye biliyorum ben geri kalma sebebi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 aramis 200bg dondurma topu seklinde bir arabada ilk virajda spini atarsin. Hele birde onden cekisse toplaman mumkun degil. Zaten o kadar iyi pilotsan araba bos :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hah şimdi anladim :) tc iptali felan sakat dediğin gibi. ama arada lazimda olmuyor değil. bide opellerdeki traction control direk gaz kelebeği ile bağlantili devir kesiyor araba 3000rpm de 3 vitesde dip gaz yaptigim zaman tc acikken pat pat kesiyor bi bakiyorum rpm 2000 lere felan gelmiş yurutmek imkansiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olay sole aslinda, senin o viraji alamayacagini, yada duz gittigin yolda tekerleklerin yolla temasinin iyi olmadigini hissettigi icin hizlanmani engelliyor. Muhtemelen o olmasa araban dagilip gidicek. Tekrar diyorum yumurta gibi korsada 200bg onden cekis olurusunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 matama said: olay sole aslinda, senin o viraji alamayacagini, yada duz gittigin yolda tekerleklerin yolla temasinin iyi olmadigini hissettigi icin hizlanmani engelliyor. Muhtemelen o olmasa araban dagilip gidicek. Tekrar diyorum yumurta gibi korsada 200bg onden cekis olurusunuz :) hangı spor arabayı onerırsın makul fıyatlar ıcerısınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bmw. :D 3 serisi. parana göre bi coupe modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 makul fiyat kıstasını açıklarsan ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yanlış adama soruyosunuz tavsiyeyi... adam şimdi ferrarinin giriş modellerini sıralayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar