BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ilk punisher dünyalar kötüsüydü. bunuda izlicem sadece çizgi roman sever olduğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 8/10 Ray Stevenson punisher rolüne gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 çok kötüydü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 progamer said: Çok kötü bir film değildi ama iyi bir filmde değildi işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Filmi izledim bitirdim konuya baktım bi, eleman Rome dizisindenmiş, diziyede baştan sona izlemiştim ama filmi izlerken hiç dikkatimi çekmedi :) Film brutal olmuş biraz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 çok aptalcaydı valla film, sadece vahşet olmamış bir şeyler eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 1.5 saat boş boş havaya baksam daha yararlı olurdu benm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar