Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar oyunları ve hafıza kaybı.

Fly

Öne çıkan mesajlar

sadece bende mi oluyor merak etmişimdir hep.

bu sene birinci sınıftayım diye dersleri salıp wowa sarmıştım, bir süre sonra matematiksel işlem yapmaktan tutun 2 sn önce "google a şunu yazayım" diye gördüğüm yazıyı unutur oldum. aynı şekilde normalde derste gördüğümü evde bakmama gerek kalmadan aklımda tutabilen biriydim yıllardır, 20 dk önce gördüğümü bile hatırlamaz olmuştum.

sonra birkaç hafta ara verdim, sınavlar daha iyi oldu, 3-4 snde unutmaz oldum aklımdaki bir şeyi. sonra yeniden başladım. aynısı başladı. 1-2 hafta önce yine bıraktım, hafiften toparlanıyor gibi.

sadece wow değil de bağımlılık yapan herhangi bir oyun da olur, hiç böyle bir şey yaşattı mı size ? doğal bir olay mı yoksa bende mi sorun var, ne dersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

evet sigaranında bayaa etkisi var. içmeye başladıgım günden beri salaklaştım resmen hafıza karmançorman. pc bagımlılıgınında etkisi vardır herhalde bütün gün otur otur kan dolaşımı saçmalıyo. bide düzensiz beslenme, raid invlarında koşup bi sandömiç hazırlamacalar falan. bide mesaj verelim "saglıksız yaşam kötüdür"
Sosyal ağlarda paylaş

spor yapmazsan eger, bilgisayar oyunlarından baska hayatın olmazsa ki hardcore raiderda ne yazıkki olmuyor, sosyal bir cevren var ama onlarla cok gezmeyip bilgisayara takıyosan kafayı bunun olması cok normal.ben bilgisayar mühendisiyim ama program yazmakla oyun oynamak arasında daglar kadar fark var.Wowda sadece radyasyon yemekle kalmayıp bir de beynini calıstırmıyosun boylece beyin tembellige alısıyo.oyunu gerektigi kadar oyna, spor yap, ders calıs ve gez.bunların hepsini duzenli bir sekilde yapmaya baslarsan rahatlarsın.Bende de aynı problem vardı ve wowda sadece arena yapmak icin haftada 1 ya da 2 kez online oluyorum ve hayatım gayet guzel bir sekilde rayına oturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...