Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sadece bende mi oluyor merak etmişimdir hep. bu sene birinci sınıftayım diye dersleri salıp wowa sarmıştım, bir süre sonra matematiksel işlem yapmaktan tutun 2 sn önce "google a şunu yazayım" diye gördüğüm yazıyı unutur oldum. aynı şekilde normalde derste gördüğümü evde bakmama gerek kalmadan aklımda tutabilen biriydim yıllardır, 20 dk önce gördüğümü bile hatırlamaz olmuştum. sonra birkaç hafta ara verdim, sınavlar daha iyi oldu, 3-4 snde unutmaz oldum aklımdaki bir şeyi. sonra yeniden başladım. aynısı başladı. 1-2 hafta önce yine bıraktım, hafiften toparlanıyor gibi. sadece wow değil de bağımlılık yapan herhangi bir oyun da olur, hiç böyle bir şey yaşattı mı size ? doğal bir olay mı yoksa bende mi sorun var, ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 radyasyon beyın hucrelerını olduruyor zaten bilinen bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 oldu aynısı. kasarsan geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bende de var aynı şey. uzun süre pc den uzaklaşınca düzeliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 you mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o seks ve hafıza kaybı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 içim rahatladı o zaman da, bilgisayarla çok yoğun uğraşmam gerekecek ilerde mutemelen, mementodaki adam gibi mi gezeceğim yani ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yeni ram al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hardcore oyun oynamayı bırak en temizi , insan gibi oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Buyuk ekran ve gozden uzak bir PC kullanirsaniz bu tip seyler olmaz. Ayrica vitamin eksikligide olabilir, kan testi lazim.. Parana kiy alabildigin en buyuk monitoru al kol mesafenden koyabildiginden daha uzaga koy ekrani oyle takil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 mal oldum ben çok bilgisayar kullana kullana. bırakıcam bu mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 valla bende de oluyo galiba bu sene öss var sakata gelmem umarım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bilg müh okuyanlarda falan hafıza denilen şey yok oluyo o zmn heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sigara içmeyi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 evet sigaranında bayaa etkisi var. içmeye başladıgım günden beri salaklaştım resmen hafıza karmançorman. pc bagımlılıgınında etkisi vardır herhalde bütün gün otur otur kan dolaşımı saçmalıyo. bide düzensiz beslenme, raid invlarında koşup bi sandömiç hazırlamacalar falan. bide mesaj verelim "saglıksız yaşam kötüdür" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sigara kullanmıyorum laptop zaten, ekranı değiştiremem q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 son 8 senedir gunde nerdeyse 6-7 saatten fazla bilgisayar basindayim. bu tarz bi sorun yasamadim. bas reseti gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kendimi bildim bileli oyun oynarım böyle bir sorunum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Aluriel said: son 8 senedir gunde nerdeyse 6-7 saatten fazla bilgisayar basindayim. bu tarz bi sorun yasamadim. bas reseti gecer. oyun mu oynuyorsun son 8 senedir yani? ne kral hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Lopeth said: bende de var aynı şey. uzun süre pc den uzaklaşınca düzeliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Lopeth said: bende de var aynı şey. uzun süre pc den uzaklaşınca düzeliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 spor yapmazsan eger, bilgisayar oyunlarından baska hayatın olmazsa ki hardcore raiderda ne yazıkki olmuyor, sosyal bir cevren var ama onlarla cok gezmeyip bilgisayara takıyosan kafayı bunun olması cok normal.ben bilgisayar mühendisiyim ama program yazmakla oyun oynamak arasında daglar kadar fark var.Wowda sadece radyasyon yemekle kalmayıp bir de beynini calıstırmıyosun boylece beyin tembellige alısıyo.oyunu gerektigi kadar oyna, spor yap, ders calıs ve gez.bunların hepsini duzenli bir sekilde yapmaya baslarsan rahatlarsın.Bende de aynı problem vardı ve wowda sadece arena yapmak icin haftada 1 ya da 2 kez online oluyorum ve hayatım gayet guzel bir sekilde rayına oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar