Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Arkadaşlar mouseum durduk yere bir anda takılıyor hiç kıpırdamıyor. Arkadan kablosunu çekip taktığımda düzeliyor fakat bu olayın 2-3 dk da bir olması beni bunalttı.Nedeni ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Büyük ihtimalle driver problemi... Bazen bazı usb aletler windowsta düzgün çalışmıyo... işin kötüsü düzelmeyedebiliyo... bi başka ihtimalde bağladığın usb portta bi temazsızlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Hiçbirşey yoktu. 1 haftalık bi olay :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kabloda bi kopukluk, temassızlık olabilir. Ben mouseumu değiştirdim düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar