Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusya EMO olmayı yasaklıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
punkreas.org said:
Rusya, asosyalliğe teşvik ettiği ve gençleri intihara sürüklediği gerekçesiyle EMO kültürünü yasaklamaya hazırlanıyor.

Aynen bizdeki türban yasağında olduğu gibi, kamusal alanlarda ve okullarda EMO tarzı giyim bundan böyle yasadışı bir davranış kabul edilecek.

kaynak: http://www.punkreas.org/2008/07/rusya-emo-olmayi-yasakliyor.html

::o
Mesaj tarihi:
kizlar sozkonusuysa gelsinler
emo bile olsa rus kizlari > all

ama erkekleri mumkunse baska biryere gitsin
stalinden ornek alip sibirya ya yolliyabilirler hatta bizde burdan yakaliyip verelim herhangi bir ucrette talep etmez insanlar dunyanin dort bir yanindan emo gonderilir sibiryaya
Mesaj tarihi:
Su emo geyiginde donen postlari okudukca, lan diyorum bir zamanlar internette chat yapanlarada demedik sey birakmiyorlardi, sonra internet ustunden online oyun oynayanlara demek sey birakmadilar, lan diyorum sonra demek ilerde hepimizi EMO olucaz baksana...
Mesaj tarihi:
Recall06 said:
Su emo geyiginde donen postlari okudukca, lan diyorum bir zamanlar internette chat yapanlarada demedik sey birakmiyorlardi, sonra internet ustunden online oyun oynayanlara demek sey birakmadilar, lan diyorum sonra demek ilerde hepimizi EMO olucaz baksana...
ne alakası var yahu
anane gbi konuşmuşsun
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
Recall06 said:
lan diyorum bir zamanlar internette chat yapanlarada demedik sey birakmiyorlardi, sonra internet ustunden online oyun oynayanlara demek sey birakmadilar

ben ilk defa duyuyorum?

Eh yasla alakali benim bahsettigim zamanda turkiyede internet servis sagliyici yoktu desem yeridir.. ve gercekten yoktu :)

online oyunlardan bahsettigim senede nerden baksan 14 sene oncesi filandir.. ( 14 abarti olmus 11 diyelim :) )

annane gibi konusmadim ama yeni AKIMLAR hep kitlesel olana kadar dalga geciliyor sonra bir bakiyorsun sen azinlik kalmissin...
  • Yeni Oluştur...