Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Hürriyet Mind Aklıma nedense Media Revolution videosu geldi 2018 muhabbeti olan. Sevinmek mi gerek bu gelişmeye şimdi, yoksa şüpheyle mi karşılamak gerek?
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 alt tarafi haber databaseleri icin bi search kodu koymuslar, MAYND olmus ismi.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ajans press vardı bi aralar. onun işi değil mi bu.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 gugıla da boşuna "site:www.hurriyet.com.tr " yazmışım yıllarca. ulan ertuğrul, ne akıllı adamsın.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ajans Press hala var, deli gibi para aliyo. Bu adamlar aranan kelimeleri satip deli gibi para kiracaklar gibi bi his var icimde
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 BioHazarD said: alt tarafi haber databaseleri icin bi search kodu koymuslar, MAYND olmus ismi. harbiden gören de işletim sistemi yazdılar sanacak. bizim okulun sitesinde de var bu, her hoca ya da öğrenci hakkında alınan kurul kararlarını falan takip edebilirsin lol
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hürriyetin yeni teknikler bulması lazım artık, daha önceden bulunan şeyleri pazarlamada.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Eleştiriyorsunuz. Doğru aşmış bi fikir değil ama ben Otomotiv Portalımda yayınlayabileceğim haberleri takip etmek için hemen otomobil markalarını keyword olarak belirledim bile. Bir de Pop3 kutu açıp oraya gönderilmesini işaretledim. İşe yarar yanları da var. Ayrıca çok güzel reklam pazarlanabilir bu şekilde. Yapılan Desktop programa veya gönderilen E-postalara doğrudan konuyla ilgili reklamlar alınır. Reklamın 1 milyon kişiye ulaşması değil kısıtlı hedef kitleye ulaşması çok daha önemlidir. Motor Yağı diye keyword belirlesem ve bu kelime için gönderilen haberlere bir Castrol reklamı alınsa örneğin. İşin diğer bir yağlı yanı ise bu kelimelerin sınırsız olarak çoğaltılabilecek olması. Bu açıdan bakılırsa Hürriyet kârlı bir iş yapmış.
Öne çıkan mesajlar