Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 e yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 of nasıl bi patch se bi de %17 de patcherım çökmüş. uyuoudm tekrar açtım 5gb çekmeye başladı herahlde ilk kısmı kaydetti ordan devam edio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 patch degildir o, yeni oyun yapmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 herhalde bütün tierler açıldı şmdi de karakter wipe var mı acaba. veya template verirler level 20 den başlarız ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 paket paket cekiyo bitiremezse bastan cekiyo paketin ortasından devam etmiyor, bide aynı dosyaları cekiyor sanırım, ciddi değğişiklik apmışlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hayırdır open beta açıldı mı? Sildim ben warhammerı class değişikliklerinden sonra takip de etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yok hayır closed betadayız. classlar gitti die oyundan vaz geçilmez zaten bütün classlar birbrinin aynısı ne farkedicek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Koyim classlara da bugün yetişsin diye class çıkaran adam yarın carebearlar ağlıyor diye pvp alanlarını küçültür. Güvenimi kaybettiler bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Client ı cekebılcegımız bır sıte lınk ı verebılır mısınız acaba ben bulamadım becerıksızım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kendi sitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Tier 3'ler açıldı, karakter wipe yok diye okudum mesela. Ama neden 5GB Patch, onu anlayamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sitesinde download bolumunde bulamadım? Yoksa sıtesını mı yanlıs bılıyorum http://www.war-europe.com/ degıl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Beta Tester değilsen download edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben secılmemısım heralde beklemeye devam o zman tesekkurler yardımların ıcın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Promotional Codes and Associations yazan yere 20 ytl verıpte aldıgımız kodları yazıyoruz degıl mı? Ben yazdım kabul etmedı o yuzden soruyorum.... Yardımcı olursanız sevınırım.Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Nerede gördün o Promotional Codes olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sitesınde beta closed lınk ı var ona tıkladım maıl adresımı ve sıfresını gırdım kabul edılmısım heralde betaya orda yazıyordu kod olayı ama kabul etmıyor nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Betaya kabul edilip edilmediğini öğrenmek için, http://www.war-europe.com/ adresinde, soldaki menüye login + password giriyorsun. Soldaki menüde, Downloads altında, Beta-Test Client varsa, betaya kabul edilmişsin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Dediklerını yaptım download bolumunde sadece web kıds var sadece demekkı kabul edılmemısım beklıyecegım mecbur.. Yardımların ıcın tesekkurler Gangren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 dungeon sistemi mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mükemmel derken kastettigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ters anlamda yazmis buyuk iht ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar