SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Adam resmen yüzsüz Görüntüleri var, tüm gazetelerde çıktı Sonra ben söylemedim de... Bu adama sahip çıkan Beşiktaşlı olmaz olsun!
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Çarşı olsaydı "bu adama sahip çıkan fenerli olsun" falan derdi :P
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben gene derim. ne yamuk adam ya.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Cintonik said: bugunkü kura gore bobo 3.46 ispanyol guizası ediyormuş. ahahahahahahahahahahahaahahahahahhaahahahahah bunu hergün yazsana ben hep okuyup gülerim söz :D:D
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Smoke said: Beşiktaş transferlerini Fenerbahçe kurundan yapmaya devam ediyor.
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi bu açıklamaları kendi oyuncusu yüceltmek için , onu motive etmek için söylendiğini anlayamıyormusunuz? Hırvat milli takımının hocası da "modric , ronaldonho'dan daha büyük futbolcu demişti mesela türkiye maçı öncesi" yani bu söylemler karşı tarafı küçük düşürmek için değil , kendi oyununcusunu yüceltmek için. Bobo gidicek mi kalıcak mı aklı çok karışık olduğu için bence bir güven tazelemesi yapmak istemiş. He ben olsam oyuncumu böyle motive etmem orası ayrı ama burda kimse güiza veya fener'e yönelik saldırı yapmıyor. not: ayrıca gazetenin teki çıkıyor "Sinan Engin şöyle dedi böyle dedi" diyor sonra ortalık karışıyor. Adam öyle bir beyanım olmadı diyor.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Aslında evet öyle bişi dememiş olabilir gerçekten. Bikini olayını hatırlayalım hehe.
unK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sinan engin bu sefer de hakkımda en az 3 ay haber görmek istemiyorum demiş.. acaba haberciler bu adama gidip abi nolur röportaj yapalım mı diyor, yoksa bu manyak her yeri arayıp şöyle diyorum al sana haber mi diyor? bence ikincisi ama neyse..
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 suBzer0 said: Abi bu açıklamaları kendi oyuncusu yüceltmek için , onu motive etmek için söylendiğini anlayamıyormusunuz? Hırvat milli takımının hocası da "modric , ronaldonho'dan daha büyük futbolcu demişti mesela türkiye maçı öncesi" yani bu söylemler karşı tarafı küçük düşürmek için değil , kendi oyununcusunu yüceltmek için. Bobo gidicek mi kalıcak mı aklı çok karışık olduğu için bence bir güven tazelemesi yapmak istemiş. He ben olsam oyuncumu böyle motive etmem orası ayrı ama burda kimse güiza veya fener'e yönelik saldırı yapmıyor. not: ayrıca gazetenin teki çıkıyor "Sinan Engin şöyle dedi böyle dedi" diyor sonra ortalık karışıyor. Adam öyle bir beyanım olmadı diyor. Kendi oyuncusunu motive edecekse diğer bir kendi oyuncusunu veya eski oyuncusunu kullansın bi zahmet ozaman.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi konuyu okumadım da Sinan Engin'in o sözünü bu kadar tartıştıysanız size acıyorum yani. Zamanınıza yazık. Adam mantarı almış konuşmuş işte siz ciddi ciddi tartışıyorsanız hakkaten yazık zamanınıza :D
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tekke geliyor diyorlar iyice sinir oluyorum.Sanki bizde forvet tükendi.Nobre bobo holosko can ve batuhan...Daha ne istiyoruz abi forvete ne ihtiyacımız var?Bi de takım tek forvetle oynayacakmış gelecek sezon genelde.Git bi sağ bek felan al o kadar almak istiyosan.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gief Süleyman Seba. Bir Galatasaray'lı olarak Süleyman Seba döneminde BJK'ye belli bir sempatim vardı (FB gibi kötü adam statüsünde yargılamıyordum xD) Daha sonra gelen Serdar Bilgili eh diyelim, ama o da duramadı orada ki nedeni kanımca Sinan Engin'dir. Sonra tüpçü geldi ve bam, BJK yönetimi nedeniyle ligin soytarısı durumuna düştü (BJK'liler gücenmesin ama böyle, gerek yönetimin tavırları, gerek transferler, gerek yorumları vs. olarak) Bence BJK'de şu an adam gibi sayılı sporcu var, diğerleri gelip geçici. Şu an takımın başındaki en iyi şey teknik direktör bence ki o da adam gibi adamlığından, çizgisinden dolayı.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/sinan-engin-ve-bobo.html
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Cintonik said: bugunkü kura gore bobo 3.46 ispanyol guizası ediyormuş. iyiydi bu harbi :D
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 SturmVogel said: Adam resmen yüzsüz Görüntüleri var, tüm gazetelerde çıktı Sonra ben söylemedim de... Bu adama sahip çıkan Beşiktaşlı olmaz olsun! söylemediğini iddia etmek için falan söylemiyorum da, gazetelerdeki resimlerinden o lafları söylediğini nasıl anladın çok merak ettim tek problemim o benim.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 toggie said: bobo'yu bilmem de, sinan engin 1 adam etmez. bunu onada söylemk gerek yaa kazım kanata yazı yazalımda o yayınlar bu satırı
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mumu said: bence sinan engin deli biraz. ondan alttan almak lazım.
ravienne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sinan engin kesinlikle fm 08 oynuyor abi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ahmet 2 mehmet , mehmet 5 hüseyin , hüseyin 4 cenk, cenk 7.43 hüdaverdi ediyosa; ahmet'in göz rengi nedir?
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hala mı bu konuyu tartışıyonuz yav? Seda n tane koca aldı, Sinan hala nelerle uğraşıyor?!
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bence de 10 guiza eder :D ama nurianın üstüne tanımam :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 EagleEye said: fm08 oynasa lulinhayı alırdı :P ahah ben yönetimde olsam çoktan almıştım piatti ile Lulinhayı
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kaleyede benoit costili aldık mı bide henri saivet oh tamam
Füks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fizban said: http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/sinan-engin-ve-bobo.html heh süpermiş
Öne çıkan mesajlar