Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bobo 3 Güiza eder!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bu açıklamaları kendi oyuncusu yüceltmek için , onu motive etmek için söylendiğini anlayamıyormusunuz? Hırvat milli takımının hocası da "modric , ronaldonho'dan daha büyük futbolcu demişti mesela türkiye maçı öncesi" yani bu söylemler karşı tarafı küçük düşürmek için değil , kendi oyununcusunu yüceltmek için. Bobo gidicek mi kalıcak mı aklı çok karışık olduğu için bence bir güven tazelemesi yapmak istemiş. He ben olsam oyuncumu böyle motive etmem orası ayrı ama burda kimse güiza veya fener'e yönelik saldırı yapmıyor.

not: ayrıca gazetenin teki çıkıyor "Sinan Engin şöyle dedi böyle dedi" diyor sonra ortalık karışıyor. Adam öyle bir beyanım olmadı diyor.
Mesaj tarihi:
sinan engin bu sefer de hakkımda en az 3 ay haber görmek istemiyorum demiş.. acaba haberciler bu adama gidip abi nolur röportaj yapalım mı diyor, yoksa bu manyak her yeri arayıp şöyle diyorum al sana haber mi diyor? bence ikincisi ama neyse..
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:
Abi bu açıklamaları kendi oyuncusu yüceltmek için , onu motive etmek için söylendiğini anlayamıyormusunuz? Hırvat milli takımının hocası da "modric , ronaldonho'dan daha büyük futbolcu demişti mesela türkiye maçı öncesi" yani bu söylemler karşı tarafı küçük düşürmek için değil , kendi oyununcusunu yüceltmek için. Bobo gidicek mi kalıcak mı aklı çok karışık olduğu için bence bir güven tazelemesi yapmak istemiş. He ben olsam oyuncumu böyle motive etmem orası ayrı ama burda kimse güiza veya fener'e yönelik saldırı yapmıyor.

not: ayrıca gazetenin teki çıkıyor "Sinan Engin şöyle dedi böyle dedi" diyor sonra ortalık karışıyor. Adam öyle bir beyanım olmadı diyor.

Kendi oyuncusunu motive edecekse diğer bir kendi oyuncusunu veya eski oyuncusunu kullansın bi zahmet ozaman.
Mesaj tarihi:
Abi konuyu okumadım da Sinan Engin'in o sözünü bu kadar tartıştıysanız size acıyorum yani. Zamanınıza yazık. Adam mantarı almış konuşmuş işte siz ciddi ciddi tartışıyorsanız hakkaten yazık zamanınıza :D
Mesaj tarihi:
Tekke geliyor diyorlar iyice sinir oluyorum.Sanki bizde forvet tükendi.Nobre bobo holosko can ve batuhan...Daha ne istiyoruz abi forvete ne ihtiyacımız var?Bi de takım tek forvetle oynayacakmış gelecek sezon genelde.Git bi sağ bek felan al o kadar almak istiyosan.
Mesaj tarihi:
Gief Süleyman Seba.

Bir Galatasaray'lı olarak Süleyman Seba döneminde BJK'ye belli bir sempatim vardı (FB gibi kötü adam statüsünde yargılamıyordum xD) Daha sonra gelen Serdar Bilgili eh diyelim, ama o da duramadı orada ki nedeni kanımca Sinan Engin'dir. Sonra tüpçü geldi ve bam, BJK yönetimi nedeniyle ligin soytarısı durumuna düştü (BJK'liler gücenmesin ama böyle, gerek yönetimin tavırları, gerek transferler, gerek yorumları vs. olarak)

Bence BJK'de şu an adam gibi sayılı sporcu var, diğerleri gelip geçici. Şu an takımın başındaki en iyi şey teknik direktör bence ki o da adam gibi adamlığından, çizgisinden dolayı.
Mesaj tarihi:
SturmVogel said:
Adam resmen yüzsüz

Görüntüleri var, tüm gazetelerde çıktı

Sonra ben söylemedim de...

Bu adama sahip çıkan Beşiktaşlı olmaz olsun!

söylemediğini iddia etmek için falan söylemiyorum da, gazetelerdeki resimlerinden o lafları söylediğini nasıl anladın çok merak ettim tek problemim o benim.
  • Yeni Oluştur...