^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 billboard modern rock chartta geçenlerde kanye westin şarkısı bir numaraydı,buldunuzda bunuyorsunuz ha.p tür olarakta,geçenlerde açtığım başlık vardı,herkes riff sevmek filan zorunda değil,hatta solo bile sevmeyebilir,gitsin rock dinlesin,hayır efendim rockta yumuşak gelir,hah işte burada slipknot devreye girer
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 adamlar normal olmadığı için müzikleride normal değil. death metal bile olabilir diyen insanlar gördüm.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aynen iowa albümüne death diyenler çoktur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ee ne zaman istanbula geliyorlar? tam malzeme çıkar belli bir kesime hahaha
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 slipmetal diyelim biz :P gelecek olsalar gitmek isterdim açıkçası dinleyenlerin %90'ına hiç haz etmesem de. adamlar sahnede çok iyilermiş, diye duydum.::o ayrıca gelmeliler bence çünkü türkiye'de hayran kitlesi epey çok.
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 There are two kind of metal;Heavy metal and bullshit ! :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 there are two kinds of music asıl. good music or bullshit =)
Öne çıkan mesajlar