0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yaw bişe sorucaktım ama yakın bi arkadaşım aldığı puanlar Bi cacık olurmu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Benide Bilkent istiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 @One: ebelik gelir anca yakın arkadaş derken ne kadar yakın çekinme bizbizeyiz baban gibi kızacak değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yan komşu kadar yakın edit:itiraf ediyorum;bi zamanlar sevdiğim bi kızın oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hiç bu kadar kötü biöss sonucu görmemiştim ss olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 gösterebilirim fsdsf hacettepe bilgisayar falan 340 lerden alıyor dediğimde ciddi ciddi "oo iyi ya ben odtüye girerim o zaman" diyen bir arkadaşın, 260 almış say1 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kötü fena sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 banada dün ekonomiden gelmiş ama nasıl ayak yapmışlar. 2002 de bizim liseden mezun olan biri bana mektup tadında bir tanıtım yazısı yollamış. mektupta işte sana ekonomiyi tanıtan anlatan bir kitapçık yollamadık çünkü ikl den mezun olan bir kişinin araştırmacı ruhunu bilirim falan filan diye yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar