Prawler Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya bu ÖSS Muhabbeti acayip baydı Sıkıntıdan bu aralar acayip derecede net kafelere dadanmaya başladım en kritik zamanlar Şurda iki ay kaldı 230 yapıyorum Kafayı yiyeceğim Kaffayıı imdat... Dayanılmıyor bu işkenceye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 haha belliydi böyle bişi olcağı yarıldım olm sen çok erken başladın o yüzden baydın bence[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya ama o kadar kasmıyordum ki ama bu aralar sıkıştım iyice darlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Darlandıkça daha çok kas :), iyi aklıma getirdin ben de kasayım biraz. Hadi kolay gele...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar