xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kardeşim bir pilottu Bir pilottu kardeşim. Güzel bir günde emri geldi. Hazır etti çantasını Güneye doğru koyuldu yola. Bir fatihti kardeşim. Yerimiz yoktu yaşamaya. Topraklar ele geçirmekti Öteden beri hayalimiz. Kardeşimin fethettiği yer şimdi Guadarrama dağlarında Boyu tam bir seksen, Derinliği bir elli. Bertolt Brecht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sanırım çeviriden kaynaklanıyor, ilk iki dörtlüğü okuyunca "Ne tırtmış lan" dedim de, son dörtlük çok etkileyiciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kardeşi şişmanmış sanırım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Cons said: kardeşi şişmanmış sanırım biraz yuh be abi bu fikre nereden kapıldın? :D @Asteroth Bana da öyle geliyor çeviriden dolayi. Ama sonu gerçekten herşeyi özetliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Monalisa.CAM.RIP gibi olmus yahu ne igrenc bir ceviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 abi son dörtlüğe bak olay ora zaten bu arada imzan güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 İSTİYORUM..... istiyorum gideyim sevdiğimle. istiyorum boş vereyim sonu ne olacak. istiyorum düşünmeyeyim iyi mi, kötü mü. istiyorum bilmeyeyim beni seviyor mu? istiyorum gideyim sevdiğimle. Bertolt Brecht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 i wish to lock this down i wish to remove this i wish sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahahahahahha i wish to lock this down i wish to remove this i wish to place a strongbox i wish to secure this and... i must consider my sins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cons said: ahahahahahha i wish to lock this down i wish to remove this i wish to place a strongbox i wish to secure this and... i must consider my sins.AHHAUNDMSA ASDUHFNSAUHDFUSAFBNHSADUJFHSUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sair bu siirinde kutusunu nereye koyacagina karar veremedigini, ve icinde bulundugu karmasadan korkarak gunahlarini dusunmesi gerektigini vurgulamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cons said: ahahahahahha i wish to lock this down i wish to remove this i wish to place a strongbox i wish to secure this and... i must consider my sins. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kal vas flam denmeliydi sonunda = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Dagilin kardesim, heryerin bir ciddiyeti var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 why so serious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oha mıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar