Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Inanamıyorum nasıl yaptın!!!! *!Karşısındaki Efsanenin Kelini Öpmek İçin Arkasından Koşmaya Başlar*[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 August 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 zor oldu ama mutluyum gururluyum :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: kermit_frog, 12 August 2003 14:29 tarihinde demiş ki: şimdi ben bunlara quote yapsam ne olur :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kafan Kırılabilir.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bitanede ben fıkramsı espirimsi bişiy yapiyim adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş ehu ehu[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 lol diyemiyecek hatta :) bile olmayacak yüz ifadem yerlere düşmeyeceğim gülmekten.. Çok baannaaall yahu..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Küba'ya Yeltsin ziyarete gidecek. Kübalılar çok heyecanlı bu yüzden yeltsin'in çok güzel bir portresini yapıp ona armağan edecekler ama küba komünist ve kübada tv yapılmıyor o yüzden kimse daha önce yeltsin'i görmemiş ressamlardan hiçbiri kabul etmiyor resmi yapmayı! Bizim temel oradan geçerken ben yaparım diyor kübalılar " tamam resimin konusu boris yeltsin kübada "olsun diyorlar temel tamam diyor. Gidiyor resmini yapıyor ve getiriyor resimi görünce insanlar şok oluyor çünkü resimde bir kadın ve adam yatakta anlarsınız ya... Ne bu diye kızıyorlar temele kübalılar - Bu kadın kim temel-boris yeltsinin karısı -bu adam kim -boris yeltsin'in uşağı - boris yeltsin nerede resimde be adam -Boris yeltsin Kübada ! :D[hline]Elros Lúinwë Nevermind
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 hehe o da güzle :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Yeltsin degil. Stalin olmasi lazim.. Yeltsin'in zaten ne i$i olsun ki Kuba'da?[hline]tHe Original fi$h® Banshee
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 fıkra işte anla sende :) fıkrada herşey ne denir ona mübah mı neyse ondan :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ilk fıkraya bittim mauahhaa[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 KİM BÜYÜK Padisah ile vezir tartismaya baslamis. Padisah vezire, "En büyük ve en güçlü olan benim. Sen benim emrimdesin!" demis. Vezir, "Hayir ben büyügüm. Ordunun basinda ben savasiyorum, sen sadece mühür basiyorsun" diye itiraz etmis. Tartisma uzayinca Padisahla vezir, bir çobanin yanina gitmisler ve konuya hemen girmemek için çobana sormuslar: -"Senin koyunun mu büyük, inegin mi?" Çoban sasirmis sasirmasina da, soranlar da Padisahla vezir. -"Inegim" demis. -"Keçin mi büyük, öküzün mü?" Çoban "Öküzüm tabii" deyince, asil soruyu yöneltmisler çobana: -"Söyle bakalim, Padisahin mi büyük, vezirin mi?" Çoban hiç düsünmeden yanit vermis: "Vallahi ben bu hayvanlari tanimiyorum!"[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 KÜPE Adamin biri ofiste bir bakmis yan masadaki calisma arkadasi'nin (erkek) tek kulaginda kupe var... Adam bir anlam verememis cunku arkadasi aslinda cok tutucu ve silik bir tipmis.. o yuzden de dayanamayip sormus: -"Hey Joe.. kupelere ilgin oldugunu bilmiyordum..???" -"Aaaa abarticak bisey yok, sadece bir kupe iste..." -"Sanirim ben yeni farkediyorum.. ne zamandir takiyosun o kupeyi??" -"Karim onu yatagimizin icinde buldugundan beri"[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Bağımlı Gençler ve Hakim Iki genç uyusturucu içerken yakalanmislar ve cuma günü mahkemeye çikarilmislar. Hakim : - Bakin çocuklar daha çok gençsiniz size 2. bir sans veriyorum.Hafta sonu elinizden geldigince insanlari uyusturucudan vazgeçirin pazartesi görüselim. Haftasonu geçmis.. Hakim : - Eeee ne yaptiniz anlatin bakalim. 1. genç : - Ben 5 kisiye uyusturucuyu biraktirdim.. Hakim : - Çok güzel, nasil yaptin? 1. genç - iki daire çizdim.. ( O o ) seklinde ve 1. si uyusturucudan önceki beyniniz 2. si ise uyusturucudan sonraki beyniniz deyince inandilar.. Hakim : - Güzel, inandirici.. Serbestsin..ya sen? 2. genç : - Ben 156 kisiye biraktirdim.. Hakim : - Hö !?..Inanilmaz, nasil ? 2. Genç : - Bende 2 daire çizdim.( o O ) seklinde.. 1. daire uyusturucudan önceki arka tarafınız 2. si ise hapishaneden sonraki dedim...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 sLip ço$mu$un oLm[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: SilphatosIce_, 24 September 2003 16:42 tarihinde demiş ki: KÜPE Adamin biri ofiste bir bakmis yan masadaki calisma arkadasi'nin (erkek) tek kulaginda kupe var... Adam bir anlam verememis cunku arkadasi aslinda cok tutucu ve silik bir tipmis.. o yuzden de dayanamayip sormus: -"Hey Joe.. kupelere ilgin oldugunu bilmiyordum..???" -"Aaaa abarticak bisey yok, sadece bir kupe iste..." -"Sanirim ben yeni farkediyorum.. ne zamandir takiyosun o kupeyi??" -"Karim onu yatagimizin icinde buldugundan beri"[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI yaLan waLLahi küpe takmIyom[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: SilphatosIce_, 12 August 2003 14:01 tarihinde demiş ki: Elinin murekkebiyle kadin isine soyunan, kisaca yalniz asamaya baslayan erkeklerin beslenme ihtiyaclarini karsilamak icin yemek yapmayi ogreten bir kitap arayip durdum yillarca. anladim ki yokmus. şeklinde başlıyan yazı anonim değildir. Serdar Devrim 'in hürriyete yazdığı yazıdır. kaynak belirtelim değiilmi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 altı laz rus ruleti oynamışlar, altısıda ölmüş... :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Siyah - Beyaz Bir Afrikalı Tarafından Yazılmıştır!.. Sevgili beyaz adam, Doğarım siyahım, Ölürüm siyahım, Güneşlenirim siyahım, Üşürüm siyahım, Korkarım siyahım, Hastalanırım siyahım, Ve ölürüm hala siyahım. Ve sen beyaz adam, Doğarsın pembesin, Büyürsün siyahsın, Güneşlenirsin kızarırsın, Üşürsün morarırsın, Korkarsın sararırsın, Hastalanırsın yeşilsin, Ve ölürsün grisin. Ve hala utanmadan bana renkli dersin...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bunun ingilizce versiyonunu okumustum bi yerde :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Akıl Oyunu Akıl hastanesinde bir gün bir hasta, bakıcıyı yanına çağırır. 'Bana çabuk 5 şişe kola getir' der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ardından "al işte kolalarını" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta , bakıcıyı tokatlar.Bakıcı, 'ne oluyor?' der. Hasta cevap verir. "şişeleri getirdim abi".[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 17 October 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Nereye?!.. Yeni ilçe olan bir köye trafik ışıkları yeni konmuş ve ışıklarda sürekli polis denetimi vardır.Halkın ışıklara uymasına ,yani bir anlamda trafik eğitimi vermeye çalışmaktadırlar. Bir gün bir kadın, yanındaki çocuğuyla, kırmızı yanarken karşıya geçmeye kalkdar.Polis hemen seslenir ; -Hanım, hanım! Nereye? Kadın dönerek şöyle söyler; -Uyyy!.. Sana ne? Eltimgile gidiyom.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Pati tayfası az sizde materyal atın şuraya ,fıkra manyakları doysun.Birde admin kardeşlerim şu başlığı Fıkralar(yada Eğlencelikler yapsanız günüm geçti artık ay oldu :) ,birde paticik.com/komik le pek ilgilenilmiyor galiba :( ...) THY Diyalogları > -Iyi günler hanimefendi, bir sorum olacakti > -Tabii buyurun > -THY ticketing bölümünde çalisanlarin maasi ne kadar ? > > -Iyi günler danisma.. > -Iyi günler bugün nereden bilet alabiliriz ? > -Sadece Taksim ve havalimani açik bugün. > -Anladim. Taksim'deki havalimaninin telefonunu alabilir miyim > > -Semiha Yanki Havalimani'nin telefonunu alabilir miyim ? (Sabiha Gökçen demek istiyor ) > > -Iyi günler hanimefendi. Denizli'ye uçusunuz var mi ? > -Evet beyefendi yarin sabah 07,45'de uçuyoruz ? > -Öyle mi, peki Denizli'de havalimani var mi ? > -Hayir beyefendi suya iniyoruz. > > -Diyarbakir'a yer var mi acaba ? > -Maalesef yok efendim ? > -O zaman beni yedek kulübesine yazar misiniz ? (Futbol tipi..) > > -Iyi günler iç hatlar.. > -Bant kaydi misiniz, yoksa gerçek mi ? > -Gerçegim hanimefendi > -Iyi o zaman iyi günler. > > -Istanbul'a son uçak kaçta? > -Nereden ? > -Buradan > -Nereden ariyorsunuz ? > -Sehir içinden > -Nereden? > -Erzurum'dan.. > > -Boeing 737 de (yerde park halinde) kokpitten orta pencere açik > uyarisi alinir amire bakmasi için komut verilir amir ortaya geldiginde > yolcular arasinda bi tartisma bi kargasa oldugunu görür. bi bakar orta > emergency pencere açik.sorar nedir problem diye. cam kenarindaki abi > futursuzca cevap verir: "uçak cok havasizdi bende pencereyi açtim kalkarken kapaticam" > > -yine ayni model uçakta orta pencere açik uyarisi alinir amir gider pencere açiktir sorar ordaki debile sorunun nedir diye. adam > "burda çekiniz yaziyodu çektim açildi" der...... haklidir tabi kendi çapinda > > stewardlari hostesleri kendi özel usagi sanan malllar vardir.saçma sapan istekler yapip insani daraltirlar: > -ben 2 yastik bi battaniye istiyorum bide uçak kalkmadan bi tane buzlu viski ve yaninda findik alayim esim için de bir bloddymary > buzlu ve tuzlu karabiberli olsun cocuklara da portakal suyu ve oyuncak istiyorum .............. > -( zamanim kalirsa getirecegim beyfendi > > trabzon'dan bir yolcu havaalanini arar ve sorar: > -iyi aksamlar hanfendi trabzon-istanbul arasi ne kadar sürüyo acaba > -(hatun adami beklemeye alir) bi saniye efendim > -tamam tesekkürler,iyi aksamlar (telefonu kapatir) > > -gazete? > -bi hürriyet bi sabah bi milliyet > -efem bir tane seçseniz arkada oturan yolcularada kalsin > -himmmmmmmmm bi hürriyet bi sabah o zaman > -peki > > -yolcunun adini kodlar misiniz?? (yolcu bunun uzerine cep telefonunun tuslariyla adini kodlamaya basliyor) > -ne kadar kalicaksiniz almanya?da? > -neden soruyorsunuz?? > -ona gore bilet kesecegim onun için > -e olsun ben ucakta kalmiycam ki otelde kalicam > > favorilerim olan hac serferlinde süper yasli amcalardan biri tepsisindeki kolonyali mendili sakiz diye agzina atip çignemisti > yüzündeki büzüsmüs ifadesiyle karisina dönüp > -la münevver aci lagn bu. diyerek kopmama sebeb olmustu. > > -cocugumla ben ucucam ogluma cocuk fiyati istiyorum ne kadardi. > -cocugunuzun 12 yasini asmamasi gerekiyor kac yasindaydi > -32 yasinda.. > > - telefona ingilizce hat geldigini ekrandan goren personel : -Reservation, may I help you?? > - aa ben yanlis basmistim.simdi ingilizce bastim diye ingilizce mi konusmam gerekicek?? > > - cocugun adini alabilir miyim? > - mustafa ibrahim suheyl isabeyoglu...hayvan babasi boyle bi isim vermis..sanki arap seyhi ufacik cocuk...dayisiyim cok uzuluyorum > da cocuga..afedersin yani hanfendi.. > > -iyi gunler ben almanyaya gidecektim... > -olur hanimefendi nereye peki almanyada > -havalanina > -höönnnkkk (yok olmaz bizim ucaklar tren garina iner) > > -meraba ben yarin aksam için bi ucak almistim... > (hayirli olsun..bize de bi tur attirirsin artik!!) > > > -hiç yer yok malesef > -ama ben askerim? > -hiç yer yok malesef > -hiç mi yok? > -hiç yer yok malesef > -ben yere otursam? > > -bizans class a rezervasyon istiyorum? (favorim:) > > bir de üstün zekali check-in görevlileri uçaktaki tüm çocuklari emergency exit'e oturttugu için uçus öncesi kabin memurunu zor > duruma sokar: > -hanfendi yolcularimiz yerlestikten sonra sizin yerinizi degistirecegiz > -niye ki o? > -uçus güvenligi açisindan çikis kapilarina çocuk oturtamiyoruz efendim. > -niye biz güvenilir diil miyiz? > -??? çocuklarin burda oturmasi yasak, yerinizi degistirmek zorundayiz. > -valla ben hiç biyere gitmiyorum kardesim. ben pencere kenari aldim!!! (uçagi aldi sanki!) > > -beyefendi çocuklarin yeri degismeden uçagin kalkmasi mümkün degil. -ben anlamam kardesim, ben burda oturucam > -(fesüphanallah, nerde benim silahim..)[gidip amire haber verilir] > amir gelir adama
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Babada Kalacak!.. Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış: - "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım." Hakim kocaya sormuş: - "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?" Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış: - "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?" Hakim sekreterine dönmüş: - "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Araba Kazası Bir kadınla bir adam ayrı ,ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: - Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,' der. Müthiş heyecanlanan adam: - Evet, galiba haklisin,' diye cevap verir şaşkınlıkla. Kadın : - Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,' diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: - Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir : - Hayır, ben polisi bekleyeceğim![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar