Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 azcık uo oynadım sıkıldım mirc ortamlarında bulundum çalıştım[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 City of heroes a Beta tester olduım oynuyorum cok mutluyum süper oyun =) level 10 blaster Electrician blaster hemide adama özel tyumruk atıyorum adam ucuyor ehehe avaturk te biriyle tartıştım artık girmiyorum oraya beta tester olduguma ınanmadı bende sinirlendim direk girmiyorum artık oraya ultima online excalibur serverında oynamaya başladım bi program buldum Remote admin diye cok güzel birisinin bilgisayarına girip istediğini yapıon =) Sonraaaaaaaa sonraaa Hmmm moto gp2 de bi sezon bitirdim valentino rossi yi geride bırakıyorum hep birinci oluyorum artık =) onların stat pointleri 70 lerde geziyor benim 20 bile olmadı ama cok iyi oynuyorum galiba =P daoc account'ını sattım everquest i bıraktım onu da satıyorum bilginize nebulada soldat oynuyordum sum41 ın 3 albümünüde indirdim (hoş grup yaw) nebulanın acılacak olan loredor Runuo serverına girecem daoc serverı acıcakmış nebula orda oyniciğim script ile arkadaşlara yardım ediyorum hehe =) işte böyle geçiyor günler tarihten en yüksek ben aldım 45 hehehe ingilizceden 35 aldım (karneme 5 düşmüştü bu hoca bitiriyor adamın aklındaki herşeyi) fizikten yazılı olduk bu gun =) 45 alabilirim (fizikten hiç 1 almadım 2 yıllığım) böyle geçiyor hayat[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
taz Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 paticik kapandı, 1 hafta sonra dersler yüzünden kablonetim kapandı, soğudum internetten :)
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ben her sabah paticik acıldımı diye baktım.. okucak baska forumlar bulmaya calıstım olmadı.. Nerf le birbirimize destek cıktık icqdan pati acılıcak herşey güzel olucak..yakında forumlarımıza giricez diye birbirimizi avuttuk :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Salieri Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 kendi forumumu açtım =D (okula)[signature][hline]=)
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Sc serverının açılmasını bekledim. nebula forumlarında paticik hakkında bilgi aradım diğer kaynaklara baktım paticik i bekledim http://starcraft.mizzah.com u okudum bol bol
Forseti Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Oh be her şey yapıldı da bu ne özlemdir her zamanki gibi denedim hade len açılmaz dedim cart diye açıldı şok oldum[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Forseti Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bu arada kasdav için bostancı gösteri merkezine gidildi kesin giden epeey biri olmuştur diye düşünüyorum ?[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
quamor Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 POPSTAR elemelerine gidip Deniz Sekiye guzel bi sarilip guzel bide optum bide resmini aldim. :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 - önce günde birkaç defa, sonra her gün, sonra birkaç günde bir adres barına paticik.com yazıp "pöeh..." dedim. - çok sıkıldım. - griddlers.net'e üye olup deli gibi kare karalamaca oynadım, hall of famelere bile girdim. - benim gibi dinozor metalcileri ağırlayan bir forum daha bulup orada takılmaya çalıştım ama çok sıkıldım, aktif üye olasım gelmedi. iki tane nostalji threadine mesaj atıp hemen sıkıldım. - ekşi sözlük'e baktım salak salak. salak salak enryler girdim... - çalıştım (work sux more than ever, iş arıyorum!) - çok sıkıldım... - çeşitli konsere, bara, bişeye gittim, içip içip tepindim... - hasta oldum, aybaşında da bademciklerimi aldırıcam :/ bir süre dondurma ve danette ile beslenicem. (çiçek yollayın) - bir sürü dvd, vcd, divx seyrettim, çoğundan çok sıkıldım... - boris'i tamire verdim, bugün de alıcam. cillop gibi oldu arabam :) - bir sürü freelance iş aldım, hiçbirini yapmadım, bu haftasonuna kaldı hepsi :/ - çok sıkıldım...
HellHound Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Bejeweled, Zuma, Alchemy, Hexic, Mozaki Blocks
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paticik'e o kadar düşük bir sıklıkta baktığımı anladım. (Halbuki ben sadece birkaç gün falan kapalı kaldı sandım.) Dergilerimizin yeni sayılarını çıkardık (Mâlum işimiz bu). Yine bazı firmalar saçma ürünleri duyurdular, kullanmayacağımız teknolojileri tanıttılar. Bazı firmalar yine basın toplantılarına davet gönderip itinayla ekildiler.[signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik
elesso Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 derslere agirlik verdim[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
edi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Emaleth, 26 Mart 2004 15:45 tarihinde demiş ki: - önce günde birkaç defa, sonra her gün, sonra birkaç günde bir adres barına paticik.com yazıp "pöeh..." dedim. aynen. ben de yaptim - doktora teklifimi verdim, kabul edildi, ama bunun icin cok cok cok calistim, bi bakima isabet oldu patinin kapali olmasi hehe - tasindim, artik cok cici bi evimiz var, iki oda bi salon, bi odayi calisma odasi yaptik, evimize yeni ciciler aldik - yeni kitaplar aldim, bi kismini okuyabildim - new jersey' e konferans'a gittim valla kayda deger bunnar var[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Wulfgar Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 -gecevardiyası olmadığından, muhabbet yaşanmadı sabahlara kadar, haliyle erken yatıldı, uyku alındı.. -geçmek bilmeyen saatler, pati olmayınca kitap okuyarak, film izleyerek geçirildi.. -kitap,film lan nereye kadar dendi. haliyle derslere bakıldı azçok. -yas tutuldu, her gece dua edildi, her seferinde paticik açıldımı açılmadımı die kontrol edildi.
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bu ruya demi yaklasik 3 haftadir girmiyodum nete ondan oncede yoktu pati zaten simdi girdim bi an acaip sevindim ohh be iyiki geri geldin paticik[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Berk Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 -össye kastık -össye kastık -kediye 5 rekat küfrettik -pati avaturke satıldı gibi asılsız iddialarla mortisi kekledik -volfiyle bol bol şandviç tükettik (you gained %6 weight now you're a grandmaster hamburger) -önemli işleri yine sürüncemede bıraktık -bugün dresquini arayıpo içmeye gidelim dedik, sorna unuttuk -kediye küfrettik -wastiye de küfrettik -lise mezuniyet sınavlarını vermekteyiz -eşek kadar olduk -eşek kadar olurken bir de okkkalı hasta olduk, 3 ilaçla integral finali verdik-sonumuz hayrola
Berk Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 *! bir an kediyi deniz sekinin yanında hayal eder * *! kedi üstüne çıksın diye bir tabure getirir * *! atılan banlardan kaçar *
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 silah dürbünü aldım:P bolbol soldat ve uo oynadım paticik.com daki host yazısını okudum gecevardiyasına girdim[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Yaa 50 kere proxy neim yaptım bilmemne annatamam görmeniz lzmdı walla kaç kere patiyi denedim sonra düşündüm icqyada girmiyo bu ondanmı flms icq tedavisini denedim falanda filanda ama ohhh açılmış sonunda ya...[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 -pati kapandıktan 15 gün felan sonra 14 tane ing. fr kitabı sipariş verdim. anca 2 gün önce 7 si geldi amazondan, trden aldıklarım bu ay sonu gelecek umarım artık yane oha. -marmaristen izmir/karşıyakaya taşındık -uni nin neti gitti gelmedi, gitti gelmedi, sinir olduk -wow forularının hepsini sıkıntıdan okuduk -günde max 5 sn avatruk forumlarına girdim, sonra hemen çıktım -wow beta başladı, kıl olduk seçilmedik diye -frp oynadık okuldan bi hoca ile :-p -günde yaklaşık 400 mb download yaptık,yada bize öyle geldi -cowbow bebopun dizilerini izledik, süfer, filmini de indiriyoruz :) -inanılmaz şekilde param bitti bunca zaman sonra, 2 gün kolayla yaşadık -son 8 aydır pilim bitiyor diyen saatimin pili hala bitmedi lol -spor yapmaya başladık tekrar[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
armra Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 vallaha arada bi tıkladım ,baktım yok sabırla bekledim artık masadan kalkıp meditasyonuma son vereyim keza heryerim tutulmuŝ :P[signature][hline]Show No Mercy
narin Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Movie mac ve comedy max manyaı oldum .. Bide tabi "öss nubiliğine" devam ettim.. KASDAVA gittim..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
StRencher Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ÖSS ye çalışma olayına kapıldım... CONTINUUM Manyağı oldum (a.k.a. suyunu çıkardım). Şimdi Paticik Açık Olsaydı adlı parça(?) ile arkadaşlarımın kulaklarını parçaladım, boyum uzadı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
mexinth Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bu 1 ayda naptık hmm gezdim, tozdum. Derslere girdim çıktım. Bazı filmlerden sonra lem paticik olsada tartışsak dedim. 24'ün bölüm sonu finalinden sonra paticik açasım geldi. Bol bol fotoğraf çektim. Kanadalı arkadaşlarımla konuştum. MSN i dah bir sevdim. MSN de tek kişiklik radyo mex yaptım, 5 saat süren yayınım boyunca susmayarak ayrı bir rekora imza attım kendi çapımda. Arkadaşım da 5 saat kesintisiz dinleyerek beni en çok dinleyen dinleyici olma sıfatını kazandı : ) zevzeklerin sitesine girdim 2 - 3 kez. karmam eksildi geri döndüm. Yohoho Puzzle Pirates rehberini bitirdim. Tam koyacaktım paticik kapandı :) hatta bonecrusherla bir baktık flan ne iş diye kaldı. Rurouni Kenshin izledim 21 bölüm. Hala çekiyorum 40 a kadar tamamlamaya kasyorum. CDromum bozuldu elektrik gitti geldi yapınca. 10 parçaya ayırdım, fotosunu çektim. Sonra arızayı yani bir arızasını buldum fitil oldum. Şimdi cdrım tek parça ama başka cdrom taktım, şimdi çalışıp çalışmadığını deneyesim yok. Sitem için en sonunda 4. yılımda şöyle oh diyeceğim bir logo buldum. Logo için gerekli materyal yaklaşık 8 senedir gözümün önündeymiş hiç düşünmedim onu. CD yazıcımda gitti, yeni aldım asus mu ne güzel alet. rektörle geyik yaptım, proje grubuna girecekken sonra matematik kasmaya üşendiğimden girmedim. Girer miyim ilerde, belki. Sonuç ne olur, kafa uçar ... Sinemaya şölesine gidildi, filmler çok tutulmadı. 2 ev partisine katılındı eğlenildi. Maça gidildi gelindi. Geyik yapıldı, paticik.com un neden hala kapalı olduğu düşünüldü. [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 26 Mart 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar