spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evet dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sen garson muydun,turist miydin yoksa 3. şahış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 saman ye (turist bu galiba :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 doymazsan benı ye(turiste diyom ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dotaya +1 diyen olmamış hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 devamı neydi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 3. şahısım ben bide üstüne o 19 luk ingilizleri benden esirgeyen garson, kimbilir neler dedi it olu güneş altında 6 saat ayarttım gitti garson bişi dedi fısladılar sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 "do you sex" demıstır herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 a bu arada bişi de sormadan edmicem, Türkiyede sex yapma yaşı neymiş (kanunu) yok dedim bizde yaş maş koyver gitsin dedim.bu gece no sunu alcam ingiltereye gidince bütün pati halkına aratcam kızı sapık olcam ben sapık kafam kabuk bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sexin yasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 4 nasıl mesela? seksin yaşı olur bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 4 ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sex yaşta değil baştadır. Bu arada 6 saat diyorsun da o garsonun kaç aylık deneyimi var orada, o bi laf da deneyiminin sıkıştırılmış hali, hatun hangi lafa tav oluyor öğrenmiş onu söylemiş. Bi de zahmet olmazsa duygu sömürüsü yapıp gidiyorum abi söyle artık dersen, biz de öğrenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 garsonluk ezilecek bir iş değil ki yani. hatta kendini iş üzerinde geliştirdiğin sürece diğer ülkelerde günlük 100 dolara kadar günlük bahşiş aldığın olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 selam sex var dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 canni nerde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Llama said: sanane valla sananalik bir durum yok burda o garsonu görsen ağlarsın. elin kekosu abecisi senden benden sağlam iş yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bunun değişik versiyonları da var ayakkabı boyacısına vern turist,badana boyacıya veren turist gibi. Cocuk senden daha esmerdir kız esmer hastasıdır filan olabilir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kingpin senin kaybettiğin nokta babyface olman olabilir gibime geliyor :D no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 türk erkeği onlar ben bi yere gittimi ya rus yada ingiliz sanıyorlar bana elin turistti neden versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 numberten said: Bunun değişik versiyonları da var ayakkabı boyacısına vern turist,badana boyacıya veren turist gibi. lol konu gittikçe "benden başka herkese veren turist" e doğru gidiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Queen said: kingpin senin kaybettiğin nokta babyface olman olabilir gibime geliyor :D no offence haha alakası yok, beybifeys durumu türk kızlarına sökmüyor kanımca ayıca güneyde (türkiye) eğlenenen turistler ne türkler görmüşler heralde ki ben türküm falan deyince inanmıyorlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 fenris said: numberten said: Bunun değişik versiyonları da var ayakkabı boyacısına vern turist,badana boyacıya veren turist gibi. lol konu gittikçe "benden başka herkese veren turist" e doğru gidiyor :P asuhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 madem ki türksün göster ürksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar