Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 emule üm de var, gerekirse torrent de kullanırım, evet gençler; nerden bulayım ben lost'u? nerden indireyim? hızlı olsun da. bi de sağda solda türkçe dublajlı görüyorum, onları indircem. altyazı okuyamam hiç 15 inç monitör zaati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Türkçe dublajlı izleyenler böle olsun olum!1 Türkçe dedin yalan oldu bütün kaynaklarım. eheh :P Paylaşım da yasak hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 15 inç se izleme bile :P torrentler gayet hızlı ama türkçelerini dublajlarını bulunur mu seed çok olan bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 değil olm. türkçe olmasa da olur altyazı olsun bari de :D PM ATIN BANA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 spoiler boone diye bi eleman var o ölcek sayid o boone nin kızkardeşiyle yakınlaşıyo o kız da ölüyo anna lucia mıydı neydi o da ölcek hurleyin yazdıgı kız ölcek boone kokain dolu uçakla düşücek can çekişcek öle ölcek yerin altında dogru giden o kapagı acıcaklar others dedikleri elemanlar da insan yeterli bilgiyi verdim hadi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ha bide eko var zenci o ölcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu kadar hain olur bi insan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 olm torent diyonuz da piyasadaki altyazılarla bi sıkıntı olmaz dee mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya millet manyak gibi izliyo her türlüsüne var altyazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kalite spoilerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 spo 4. sezon sonunda sadece 6 kişi kurtuluyor gözüküyor, uçaktan tek kurtulanlar o grup değil kuyruk kısmındanda kurtulanlar var onlarla buluşcakalr ilerlerde. kate(esmer güzel bağyan) sawyerla yatıyo. japon kadın aslında ingilizce biliyo,kocasını boynuzladığı erkekten öğrenmiş. ada aslında eskiden deneyler için kullanılan,zaman kavramı dünyadan ayrı bi ada. adada yaşayan ve kendilerine mağra adamı izlenimi vermek isteyen ama gayet mdoern tipler var spoiler açarken dikkat etmek lazım :( 1 kaç saniyede kritik olarak bunlar geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 thepiratebay.org dan rahatlıkla bulabilirsin. paylaşıma geçmez di mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tüm sezonların orijinal dvdlerini satayım sana >:D< hadi kargo benden fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 o dvd lerin 1 sezonu 100 ytl idi en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dvd cilere git 3 sezon 30 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bunlar orijinallerden kopya , hadi gel bende 28 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 herşey tamam da, halp ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 internetten beleşe indirmek varken? :D halp=help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 chesterfield said: bunlar orijinallerden kopya , hadi gel bende 28 TL bende 20 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evine kadar getiririm. üstüne de 30YTL veririm sana. sdsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 4 lira bende. her dvd satışımda 5 lira zarara giriyorum amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hayatının kalanında sana başarılar diliyorum. Senide dizi sever yaptık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 lost un 1. sezon torrentini bulamadım bulduklarımda aşırı yavaş bende gittim 20 ytl ye aldım dvd sini izledim 2. sezona başlıycam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 gençler ilk sezonu indircem de, kimi yerde 24 kimi yerde 25 bölüm var. o bi bölümlük far kne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 son bölümler 2 bölümlük tek parça oluyo ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar