Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sorun çıkar mı şimdi. 12den sonra su hariç bişey yeme içme dediler nası unuttuysam :D saat 2 gibi çaktım bi bardak kola. napayım şimdi ben? kanda bakılacak şeyde şeker falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 layt değilse şekerin artmıştır baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Black-ice said: sorun çıkar mı şimdi. 12den sonra su hariç bişey yeme içme dediler nası unuttuysam :D saat 2 gibi çaktım bi bardak kola. napayım şimdi ben? kanda bakılacak şeyde şeker falan :Dsaat 2de içtiysen kontrolü de erteletirsin 2 saat ? ya da 3-4 saat ki daha sağlam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 eeh başlarım kanına ya ölüom açlıktan zaten gece 12de uyanmışım ne uyku düzeni var ne bişey. sağolun yardımlar için gidip yarım ekmek şokella yicem izninizle kanı da başka zmn veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 heppi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar