Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazıları beni yüzsüz sayabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben herhangi bi shardda GM olmak istiyorum Çabuk öğrenirim Hemen GM olmak istemiyorum Seer'lıktan filan başlayıp yavaş yavaş ilerlemek istiyorum. Hafta Sonu bayağı saat online kalabilirim. Gerçekten çok çabuk öğrenirim. Zaten burayıda takip ediyorum. Lütfen benimle irtibata geçin msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
Bunun Yüzsüzlükle Herhangi bi Alaksı Yok
Ama GalibA Yeni Olduğun icin Böle Bİr Şey Yaptın?(Staff Olarak Alın Beni Gibi)..
Ama BU Staff Alımı Gibi İşlemler Böle Olmaz..

Herhangi BiR Serverda Staff Olmak istiosan
O Serverın Adminiyle Veya Mailleşerek İrtibata Gec..
Burdan böle Thread Acarsan Ezilirsin BUrda....[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan
Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir..

Rivendell Vadisi

[Bu mesaj RaVena tarafından 26 Mart 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet kardeşim haklısın.Burda Böyle Topic acarsan seni eziyolar buranın kanunu bu :)[signature][hline]Cookie
------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Playerlık farklıdır Stafflık farklıdır bu iki konuyu birbirinden ayırman lazım öncelikle.Bu iş bilgi tecrübe vede birikim isteyen bir iş bana göre.Etrafta çok staff var bakabilrsin...Ama kaç tanesi bu mertebeyi hakediyo :p Fazla ciddiye aldim neyse.Arkaiım burda ben gm olmak istiyorum diye topic açman biraz komik ama ne diyeyim inşallah olursun.[signature][hline]We will survive
Mesaj tarihi:
yüzsüz lan bu.su katılmamış yüzsüz...

benide gm yapın len eliniz degmisken valla hic bi bilgi yok ama man kafalıyım cabukda öğrenemem açık açık yani seer da olmam karizmam sarsılır :p[signature][hline]Buff
Mesaj tarihi:
127.0.0.1,2593
İp adresini kullanarak girdigin server staff arıyomuş.Gir o servere admin gelinceye kadar bekle konusursun anlasırsın verirler sana plevel2 grallar gibi yaşarsın.
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 27 Mart 2004 10:43 tarihinde demiş ki:
127.0.0.1,2593
İp adresini kullanarak girdigin server staff arıyomuş.Gir o servere admin gelinceye kadar bekle konusursun anlasırsın verirler sana plevel2 grallar gibi yaşarsın.

Seni çokmu beklettiler[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...
Mesaj tarihi:
+1

hele kendi serverını kur diğer scriptlere bak değiştir kodlarını falan değişiklikleri gör

ilk once item yaratmayla başla
[itemdef i_hede_budu]
id=i_katana
falan bunlarla uğraş sonra if elseif lerle uğraş
sonra event function böle gider geliştir kendini[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
My Char
  • Yeni Oluştur...