Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HELELOY

coamenel

Öne çıkan mesajlar

forumlarda yazarlar sürekli bir değişim içindedir. yeni insanlar katılır zaman zaman eskiler ayrılır ve bu durumun getirisi olarak bir çok bakış açısı eklenir topluluğa. her konuda fikirler paylaşılmalı bilgilere yenileri eklenmeli akabinde de arkadaşlıklar kurulmalı yeni insanlar tanınmalı diye düşünenlerdenim ben. fakat bunu yaparkende belirli ahlak kurallarına uymak ve söylenen sözler formatın sınırlarını zorlamasa dahi adabı muaşere konusunda hassas olmak gerek en azından belirli bir paylaşım gerçekleşene, samimiyet artana kadar. nitekim bu ahlak kurallarını hiçe sayıp tabiri caizse enseye şaplak arkaya parmak tavrı takınırsak burada hiç bir paylaşım gerçekleştiremez anlamsız ve amaçsız lise çocuklarına döneriz ki zannetmiyorum kimsenin böyle bir şeyi isteyeceğini. bunlardan ötürü zihniyetsiz zihinlerimiz hitabetten bihaber geyiklerle doldurmak yerine bazen oturup sessizce seyretmeliyiz diyor, sevgiler saygılar gönderiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...