coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 merhabalar arkadaşlar barış ben yarışmaya ankaradan katılıyorum laraken hıbısının dürtmesiyle 21 yaşında frp ile yatıp kalkan ayyaş ve gebeş bir adam olarak herkese selam ederim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 alayını da dürtmüşüm afedersin, ulan yapmayın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kibaar yarim esmerim oy oy. hoş geldik lan X( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tanıosun sen? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tanımam mı bilader Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kimsin arkadaşım ama yahu şu bölümde atara mahal vermeyelim. saçma sapan konuşma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çoğu yeni gelenlere bu şekilde msjlar atılıyoda nedir bu çifte standart.başka üyelere yapıldığında böyle çıkıştığını görmedim.rahatsız olduysan bölümün moduna gerekli şikayeti yap polemikle çıkıntılıkla uğraşma.bu aralar herkes bi cins Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yok yaptım ki zaten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hoşgledin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 forumlarda yazarlar sürekli bir değişim içindedir. yeni insanlar katılır zaman zaman eskiler ayrılır ve bu durumun getirisi olarak bir çok bakış açısı eklenir topluluğa. her konuda fikirler paylaşılmalı bilgilere yenileri eklenmeli akabinde de arkadaşlıklar kurulmalı yeni insanlar tanınmalı diye düşünenlerdenim ben. fakat bunu yaparkende belirli ahlak kurallarına uymak ve söylenen sözler formatın sınırlarını zorlamasa dahi adabı muaşere konusunda hassas olmak gerek en azından belirli bir paylaşım gerçekleşene, samimiyet artana kadar. nitekim bu ahlak kurallarını hiçe sayıp tabiri caizse enseye şaplak arkaya parmak tavrı takınırsak burada hiç bir paylaşım gerçekleştiremez anlamsız ve amaçsız lise çocuklarına döneriz ki zannetmiyorum kimsenin böyle bir şeyi isteyeceğini. bunlardan ötürü zihniyetsiz zihinlerimiz hitabetten bihaber geyiklerle doldurmak yerine bazen oturup sessizce seyretmeliyiz diyor, sevgiler saygılar gönderiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 enerjinin hepsini yeni gelenlerde harcama baluu'nun copy paste'ı yetişir birazdan :) hoşgeldin bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hellboy diye okudum asdasfsaf hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bende takındığım tavırdan dolayı özür dilememe mütakiben mesajımı değiştirip paylaşacağınız akıl dolu msjları dört gözle beklemek amacıyla kendimi bu konudan çekiyorum.verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.