Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 acaba böyle bir program varmıdır? bilgisayarda kullanılan bağlantıyı görmek için cfoss var hem dl/ul olayını düzenleyip ikisini de tam hızda kullanmamı sağlıyo, hemde ne hızla kullandığımı gösteriyo, ama benim istediğim modeminkini gösteren bi program. modemdeki bi gairplikten dolayı şifre koysamda bi kapayıp açmada falan gidiveriyo bazen, belli olmuyo kablosuz olayı. bende laptop açık değilken evde birilerinin benim modeme bağlanıp bağlanmadığını görmek istiyorum öyle iki saat modemin ipsine girmeden. cfoss benim kullandığım hızı gösterirken modem fazlasını gösterirse girer bakar atarım modemden kullanıcıyı hızlıca. çok iyi olur valla böyle bi program. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Modemin trafigi gosterebilecek bi yontem bilmiyorum ama, modeme kendi mac adresini tanimlayip sadece kendi mac in icin statik bi ip verirsen baska bilgisayar baglanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ama 2 laptop birde pcnin daha bağlanması gerekebiliyo kablosuzla. onların mac adreslerini de yazabiliyomuyum? bide mac adresini nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 modemin istatistik sayfasında wireless ile bağlı bilgisayarların mac adreslerini listeler. onun dışında (xp için) bağlantı simgesine çift tık destek sekmesine gel ayrıntılar'a tıkla fiziksel adres'in karşısında yazan mac adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Artik yeni nesil tum modemler snmpd calistiriyorlar kendi uzerlerinde. Cok rahat uzerindeki trafigi gorursun, hatta muhtemelen hangi portlar dolu, dhcp den kimlere verdim ben ip leri falan tarzi oid lerde koymuslardir bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar