Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağlantı göstergesi/tek pc için değil bütün modem için

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acaba böyle bir program varmıdır? bilgisayarda kullanılan bağlantıyı görmek için cfoss var hem dl/ul olayını düzenleyip ikisini de tam hızda kullanmamı sağlıyo, hemde ne hızla kullandığımı gösteriyo, ama benim istediğim modeminkini gösteren bi program. modemdeki bi gairplikten dolayı şifre koysamda bi kapayıp açmada falan gidiveriyo bazen, belli olmuyo kablosuz olayı. bende laptop açık değilken evde birilerinin benim modeme bağlanıp bağlanmadığını görmek istiyorum öyle iki saat modemin ipsine girmeden. cfoss benim kullandığım hızı gösterirken modem fazlasını gösterirse girer bakar atarım modemden kullanıcıyı hızlıca. çok iyi olur valla böyle bi program. şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Modemin trafigi gosterebilecek bi yontem bilmiyorum ama,
modeme kendi mac adresini tanimlayip sadece kendi mac in icin statik bi ip verirsen baska bilgisayar baglanamaz.
Mesaj tarihi:
ama 2 laptop birde pcnin daha bağlanması gerekebiliyo kablosuzla. onların mac adreslerini de yazabiliyomuyum? bide mac adresini nerden bulabilirim?
Mesaj tarihi:
modemin istatistik sayfasında wireless ile bağlı bilgisayarların mac adreslerini listeler.

onun dışında (xp için)
bağlantı simgesine çift tık
destek sekmesine gel
ayrıntılar'a tıkla
fiziksel adres'in karşısında yazan mac adresi
Mesaj tarihi:
Artik yeni nesil tum modemler snmpd calistiriyorlar kendi uzerlerinde. Cok rahat uzerindeki trafigi gorursun, hatta muhtemelen hangi portlar dolu, dhcp den kimlere verdim ben ip leri falan tarzi oid lerde koymuslardir bir sekilde
  • Yeni Oluştur...