thewillowgeridön Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 the willow diye bir server vardı orda oynayan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 osi kısmıyla bi ilgisi olduğunu zannetmiyorum bu threadin ama evet hatırlıyorum 3 yıl evvel flndı sanırım, thelegbra adminiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewillowgeridön Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya osi nedmek bilmiyomda ultima onlineyi görünce direk atladım:S ahh o server çok güzeldi 2 3patavatsız yüzünden kapandı keşke legbra gene açsa of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bende the willow u bilmiyorum , offical shardlardan konuşuluyor burada kusura bakmayın ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar