Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ancak Türkiye'de olabilecek (tamam başka 3. düünya ülkeleri de var olabilecek) münferit bir olay. Mahsunlar tanıdıklarıyla kapatmak istemiş (divxplanet forumundaki linki indirme linki sandılar büyük ihtimal) tanıdıklar da bakmadan siteye kapatmaya çalışmış. Hayır çünkü archive.org'dan baktım imbd.com'da eskiden bi kredi kartı hikayesi gibi bir şey varmış, bir iki yıldır ise park halinde domain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu hukumet geldiğindne beri oto boka kapatma cezası sabun yapmak lazm hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 said: yurtiçi lan party tadında internetsupersin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 nereye kadar... toptan kapatsınlar interneti, sadece gov.tr lere girebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 anca kendimize konuşuruz böyle işte. onlar bildiğini okumaya devam eder. yüce bilge cem yılmaz nedemiş? "eğitim şart" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu ttnette calisanlarin birak teknik bilgi genel kulturunden bile artik suphe duyar oldum. biri buna dur dese iyi olucak artik yoksa cilki cikacak yakinda onu kapat bunu kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 arkadaşlar, telekomun rezilliklerini biliyoruz. yalnız bunda telekomun suçu ne, adamlar canı isteyip kapatmıyor. mahkeme kararı bunlara geliyor ve öyle kapatıyorlar siteyi. ya da typo yapıp kapatamıyorlar. ama her site kapandığında telekoma söveceğinize, hukuk sistemini eleştirin. şeye benziyor bu. memura sövemeyip de felege söven adamı hatırlattı bana. kimdi, yaşar yaşamaz mıydı. aydınlatın bilen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tayyip ağanız sayesinde bu hallerdeyiz.Malum ağanın eli öpülmez sandıkta gösterirsiniz gereken duyarlılığı.Sevgiler>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar