DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet arkadaşlar netten bu oyunun indirmek istiyorum ama beş defa fln indirdim hiç biri çalışmadı güzel bi site warmı inidirp oynıyabilicegim limnki dogru çalışan veya icq versem biri bana yollarmı acaba.. şimdiden teşekkür ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 denedin mi bilmiyorum ama her zaman dediğim gibi... Classic Trash[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 O sitede sorun var sensible yi bulamıyorum..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Bi sorun göremedim ben Öte yandan çalıştıramıyo olman Windowsundan kaynaklanıyo olabilir. Windows XP abandonwareleri çalıştırmıyo genelde. Abandon Loader programı belki işe yarar[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 link için sağol geçmişin özlemini giderelim biraz .. Fifa'ymış NBA'miş.. ea games in oyunalarına kafam girsin..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: AutolycuS, 23 Mart 2003 22:16 tarihinde demiş ki: Bi sorun göremedim ben Öte yandan çalıştıramıyo olman Windowsundan kaynaklanıyo olabilir. Windows XP abandonwareleri çalıştırmıyo genelde. Abandon Loader programı belki işe yarar[hline]Ghost of The Navigator o dedigin programı nerden bulucam bide bu linkte download nsl yapcaz oyuna giriom dowload yazmıo hiç bi yerde buy yazıo satın mı alcaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Üye olmak gerekiyor download için Al bir link daha.. Buna üye ol istersen. Hem Abandon Loader var hem de SWOS[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hocam bende zip i açmadı ya program boş çıktı off[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 sabredin, tüm arşivimi nete taşıyacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: theKingpin, 23 Mart 2003 22:26 tarihinde demiş ki: link için sağol geçmişin özlemini giderelim biraz .. Fifa'ymış NBA'miş.. ea games in oyunalarına kafam girsin..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® fifa konusunda haklısın da nba ii allah için son 2 senedir :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ah be Justin karizmanı sarstın :) şimdi 20 kişi gelip öeh! diyecektir hehe Evet tek tuş var topla interaksiyon için. Çok kısa süreli tıklarsan (tapping diyor gavur) top yavaş gider, biraz basılı utarsan şut olur. Şuttan sonra sağa yada sola falso verme şansın da var, ayrıca vurur vurmaz ouncunun arkasına doğru yöne basarsan top bayaa bi yükselir (dibine vurmak gibi)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 sensible ya,unutulur mu o oyun. *!cd'yi aramaya gitmistir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar