excaliburdepeche Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 selamlar bıraz yardıma ıhtıyacım war. php account sistemi arıyorum. ozellıkle php olması gerek . daggerın yapmıs oldu sıstem tam bır fıyasko calısmıyor buglar var ıcınde. bulabılcegım bugsız duzgun sekılde calısan php account sistem bılen varmı yardımcı olursanız sevınırım.nerden cekebılırım?
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Ultima Developers da bazı sistemler var incelemedim ama heralde işini görür .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
excaliburdepeche Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 orda php sıstem yok
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 cpder benim ordaki zorm dll kısmındaki sorumu bi cevaplarmısın çok merak ediom cevabını :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 eğer php ile daha önce hiç uğraşmadıysanız pek işinize yaramaz sanırım ama eğer anlıyorsanız genel bir yardımcı olarak şunu kullanabilirsiniz. ## içine sizin değişkenlerinizi yerleştirmelisiniz. // inline comment /* text comment */ php accounting (web server side) Bu işin basit kısmı. Şifre değişikliği yapan kişinin kayıtları mysql'e yazılırken (veya hangi db kullanıyorsanız ) bu kişinin bilgilerini içeren bir çağrıyı uo makinenizdeki web server a göndermelisiniz. örneğin uo.myshard.com/account.php?username=silencer&password=1q2w3e&.... php accounting (uo server side) Güvenlik için değişken isimlerini tahmin edilmeyecek bir şey seçebilirsiniz. [hline] $webIP=getenv("REMOTE_ADDR"); if ($webIP != #websitenizin_ipsi#) exit() if !( isset($user) )//username için bir şey söylenmemiş ise exit(); $account_file = "c://sphere/accounts/sphereacct.scp"; /* sphereecct nin durduğu yer */ fwrite($account_file,"n[$username]nplevel=$plevel password=$password"); /* işte burayı block,ilk katılım vs vs olaylarına göre değiştirmelisiniz. Basit bir değişken adı verip bunu check etmeyi deneyebilirsiniz. mesela if ($duty=="sifre_degistir") => şifre değiştiren bir fwrite çalıştırırsınız. Bu yapabileceğiniz yöntemlerden bir tanesi. */ [hline] Kolay gelsin. Eğer sorununuz devam ederse bu başlık altında sorularınıza devam edin lütfen. [signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 18 February 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 php anlamam ama öle query string yerine session kullanılması daha güvenli ve mantıklı.. querylerde forum icin "accesslevel" varsa işler iyice karışabilir :)
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yada account sistemini digerinden farkli bir $ekilde yapabilirsin, direk anlatayim; yapman gereken tek $ey php ile telnet'e baglanmak, komutlari oradan vereceksin, degi$ken olarak tanitirsin username, serverin ip $eklinde, ve bu script ile telnet'e (remoteadmin accountuna) baglatilmasini saglarsin. ve buradan komut tabanli i$lem yaptirirsin. bir cok sunucu bu tarz kullaniyor cunku. yine ayni $ekilde shardaresi.com/xxx.php?islem=x&ikinciislem=z $eklinde degi$kenleri belirler, telnet'e bilgi olarak gonderirsin olur biter.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 acc açmalı bi tane vardı üzerine ben şifre değiştirme yazdım döngüye aldım satır satır değişkenlere yazdım check ettim out ettim ama if te stringler aynı olsada aynı olmasada kıllık çıkarıyodu bende ulan php gibi dedim sıyırdım kendi web serverimi yazıyorum şu an web serverla bu iş kökünden hallolur ah programlamanın gözünü seviim
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 kendi web server'ini yaziyor arkada$, Apache ve IIS'e rakip cikartacak ;) lol.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Dmx maksat işlesin dimi canım tıkır tıkır tıkır Ayrıca dalga geçmiom cidden yazıorum bea ala ala
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sourceforge'den source indirip sonra Arthur Hellfire's mi yaziyorsun :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Coder sitene asp account sistemlerini döktürmüşsün hadi birazda php bekliyoruz.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Dmx, 26 Mart 2004 20:06 tarihinde demiş ki: sourceforge'den source indirip sonra Arthur Hellfire's mi yaziyorsun :) kendim yazıyorum Bilgisayar Yazılımı okuyorum çok mu zor bişi yau ala ala şu an Arqas ta developerim bitince işler vaziyette görürsün allam ya ne garipsin ya peh herkez senin kadar yeteneksiz diil belki ?? [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 Mart 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 her bilgisayar yazilimciligi okuyan program yazabilme kabiliyetine sahip olabilseydi, pirlanti tasmaya sahip olan kopeklerin, $imdi bizlere hukmetmesi gerekirdi degil mi?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 he bu arada madem o kadar saglam coder'sin, yaz programini, release et internette, ahanda source code'larida budur, bana aittir'de kizart beni. hodri meydan.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Arqas için kullanmıcak olsam dükkan senin
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 i'm sure. :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Öne çıkan mesajlar