Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TKA Tavsiyeler...

Vampire

Öne çıkan mesajlar

Evet beyler oyunu yaklasik 1 hafta önce aldim...Hayatimi s.kti gerci bu oyun, ilk 3 gün gözlerimden kan geldi oynamaktan...

Girdigimden beri 3 race degistirdim en sonunda zabrak ta kaldim, darth maul özentiliginden degil sadece özellikleri yüksek willpoeri ve sikisik durumlarda kullanilabilcek "equlibrium" özelligi cok hosuma gitti...Sonra basladim grupla huntinge gitmeye, grup icindeki TKA Masterlari görünce gö.üm düstü desem yeridir...Ben TKA olcam dedim kendi kendime, nerdeyse kafayi siyirmama neden olan max 300 damage cakabildigim UNARMED tree sini bitirip TKA ya adim atip novice te olunca monsterlara 2500 damage cakmak ve bi ton xp kaldirmak icimi rahatlatti.Su an TKA 1-1-1-1 / Medic 2-2-3-4 charim var en azindan mountain squill i tek basima harciyabilcek seviye ye geldim ama bugün biriyle yaptigim duel benim daha baya bi yolum oldugunu ögrenmeme sebep oldu.

Skill tree de ilerlemek inanilmaz xp istiyor hadi züke züke huntinge gidicez halletcez o isi ama bildiginiz iyi combolar veya yapilmasi gerekenler neler...Kosan tipleri özellikle kovalamaktan nefret ettim, daha 1 hafta gecti gece gündüz oynayip bestine 600m uzaklikta house aldim icini dösedim 1 landspeeder 1 speederbike crafting stationlar ve ayrica 2 parca (body,foot) comp armor aldim üstünede 120k para topladim iyi gittigime inaniyorum simdilik ama su TKA kombolarinda biraz yardima ihtiyacim var...(jedi olmayi geciyorum bile benim üc base class 2 de elit class tamamlayip fs i acicak sansim imkansiz, kesin bütün artisan classlarinda sirayla master olmam gerekir benim fs i acmak icin öyle balsiz bi adamim ben)

Kisaca NE yapilmali en etkili combolar neler, su powerboost un duration u ne kadar vs vs biri anlatirsa sevinirim...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

keske önceden icqdan sorsaydin bana irk olayini :(

burda arkadaşın yazdıgı bi TKA guide var işine yarar speciallar konusunda

önce power techniques kısmını 4 yap
hem damage (yeni speciallar) hemde speedin artar
zaten knockdown specialınıda almışsın ondan sonrada meditation skillerini geliştirirsin

power boost sanırım 10-12 dakika falan etkili oluyo
başlarda kısa sure gozuksede damage ve speed artınca cok fazla yadırgamıyosun süresini :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

Bence buff alabiliyorsanız human ı tek geçin derim , herşeyi 400 alıp mind istatistiklerini maxlayın , en güzeli öle =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

dantooine de savage quenker gorevine yada endor da gurreck forest stalker mature hanadak gorevleri iyi bi ubese armor la solo olarak cik. goreceksinki hem para hemde bir buff suresinde 400k nin ustunde exp kazanacaksin. 1 skill tree yi 4 lersen 300 xp daha fazla alirsin. tek bi agac ustunde yogunlas her zaman skill leri dagitma. speed kismindan ilerle. sonra mlee demage mitigation lari al. en sonada meditative i birak derim. ben bole yaptim max 2 gun surdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Tka novice dan sonra Fencer da 0 2 0 0 dan sonra abartı kolay.1 günde yaptım 2sinide =P gerçi master brawler ve yan proflarını 6 günde bitirdim heh grinding saolsun[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...