supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 besiktas malesef yine cok kotu transfer politikasi izledi, 8 yabancidan hangilerini koyacak ilk 11 e belli degil daha; e eger aldigi zapotochny sivok u koymayacaksa ne die sacma sapan paralar dokuldu bunlara. malesef kayseri ve trabzon bencede bir adim onde kadro olarak ama 3 buyuk kontenjani var ligimizde o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 heyecan ve zevk konusunda süper ligimiz var.fakat siz otomatik olarak kucumsediğiniz için zevk alamıyosunuz. son 5 sene oncesine kadar size haklısınız diyebilirdim ama daha ne istiosunuz anlamadım.artık cok fazla dandik tkaım yok.cogu takım takı takır top oynuo.şampiyonluk yarışları son haftalara kalıo.takımların transfer ettikleri topcuları goruosunuz.delgadolar alexler lincoln carlos kewell guiza bilmemme.tek hareketle keyif veren adamlar.carlosun saracoglunda sol dan bi deparı vardır.fenerliler bilir hangi maç oldugunu.2 kişinin sagından atıp solundan koştu taa karşı kaleye kadar.ben gsli olarak heycanlandıydım o pozisyonda :) premier ligle kıyaslarsanız beğenmessiniz.o seviyede değil ligimiz.ama oturup izlemesi keyif verio 3 büyüklerin tüm maçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya şimdi açıp bi barça maçı izlemek var bide taraftarı olmadığın bi süper lig takımının maçını izlemek var. birinde futboldan keyif alıyosun ötekisinde en çok rakip takım puan kaybeder belki diye izliyosun :) yani ben öle yapıyorum :P tabi beşiktaş maçları ayrı her türlü heycan var böle kalp sıkışması, verem falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Beşiktaşı küçük görenler kendi oynadıkları futbola baksınlar, kaldı ki başarının sonucu olarak şampiyonluk gösterilebilir ama asıl olay oynanan futboldur.Zaten son 15senede bi GS nin arka arkaya aldığı şampiyonluklardan olan 4. şampiyonluk ve beşiktaşın 100.yıl şampiyonluğu eze ezeydi gerisi hikaye.Ayrıca fenerle aynı puanda bitirmişiz ligi, puanlarımız katledilmiş neyse bunlar mazaret hepsini geçtim, 3 büyüklerin son sezon oynadıkları futbol birbirlerinden daha iyi diil, kaç senedir beşiktaşın 100.yılda şampiyon olduğu gibi eze eze şampiyon olan yok..Lig ne zaman zevkli olur dersenizde anadolu takımlarının ekonomik güçleri iyice artınca yoksa her sene 1i parlar okadar. Şuandaki beşiktaşın kadrosu 3.sınıf diyenler kendi takımlarının beşiktaşın kadrosundan fazlasını yazsınlar şuraya. Forvet, orta saha. defans olarak, defans yazılmayabilir beşiktaşınkiler çok yeni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 zevk konusunda maçların zevkli olduğunu söylemek zor. büyük takımların bazı maçları zevkli oluyor ama atmosfer genelde kendi sahalarında güzel olduğundan üstüne iyi futbol olursa anca o maçlar güzel oluyor. ancak heyecan konusunda bence yeterli bir ligimiz var hep aynı takımlar şampiyon olsa bile çekişmeli ve ilginç sezonlar izliyoruz kaç senedir. aynı zamanda fenerbahçe ve galatasaray'ın kadrosunda izleyiciye başlı başına maç izlettirecek oyuncular var. beşiktaş'ın inönü'de oynadığı maçlarda hücum organizsyonlarını izlemek yine aynı şekilde zevkli oluyordu. bu sene trabzon'un iddialı bir kadro kurmasından dolayı onlardan bi beklenti var iyi top oynarlarsa trabzon bu takımlara dahil olabilir. 15bin kombine satmışlar. yine kayserispor'un iyi bir kadrosu var ve 5. büyük olma yolunda istikrarlı bir şekilde ilerliyorlar. büyük demeyelim ama 5. takım diyebiliriz. bi ingiltere veya ispanya ligi değil ama kendi takımlarımız neticede çok yakından tanıdığımız futbolcuları izliyoruz. en önemlisi bu takımlardan birisini destekliyoruz. amma uzatmışım ama bu sene heyecanın yanında aynı zamanda daha zevkli olacak bence lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu sene türkiye kupasındaki son gs-fb derbisi dışında derbiler baya zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 supremeallah said: besiktas malesef yine cok kotu transfer politikasi izledi, 8 yabancidan hangilerini koyacak ilk 11 e belli degil daha; e eger aldigi zapotochny sivok u koymayacaksa ne die sacma sapan paralar dokuldu bunlara. malesef kayseri ve trabzon bencede bir adim onde kadro olarak ama 3 buyuk kontenjani var ligimizde o ayri.ya kardeşim hakikaten anlamıyorum. şu yönetimi en ufak bi şekilde savunmak da istemiyorum ama o kadar kötü bir beşiktaş taraftarı profili var ki son senelerde buna bile mecbur kalıyorum ailton alınır ricardinho alınır vay efendim bunlar sırf isim bize ruhla oynicak görev adamı lazım holosko alınır vay efendim paramız yok zaten para harcamayalım yabancı alınmaz vay efendim yabancı kontenjanımızı niye doldurmuyoruz al işte sakatlık oldu orta sahada oynayacak adam yok, defansta oynayacak adam yok hayır zapo sivok filan alınmasaydı gidip süper yıldız filan alınsaydı bu bölgelere bu sefer de vay efendim nolacak şimdi boboyu yedek bırakanın yüzüne tüküriim, ertuğrul adam mısın ulan tello yedek bırakılır mı? EVET EVET bunları diyecektiniz. hadi senaryoyu biraz daha değiştirelim, orta sahaya ve defansa süper adamlar transfer edilir, bu sefer onlar yedek bırakılamayacağı için yönetim boboyu satar ve oraya yedek oynamayı da kabullenecek, şikayet etmeyecek birini arar. Beşiktaş taraftarı durur mu? BOBOYU SATANIN .... son senelerin aksine ilk defa akıllıca bir politika izlendi. kaç yıldır ilk defa iskelet bozulmadı birkaç transferle halledildi. farklı bölgelerde oynayabilecek, yabancı kontenjanı dolayısıyla yedek bırakıldığında bunu sorun etmeyecek oyuncular alındı. Beşiktaşın şu durumuyla 8 tane çok üst düzey yabancı oynatacak durumu yok. ne olursa olsun şikayet ya. yeter ulan be aaaa. ne istiyorsunuz açıkça yazın bilsin herkes not: sadece genel bir alıntı yaptım. sözüm sana kişisel değil, beşiktaşlı mısın onu bile bilmiyorum. tamamen genel beşiktaş taraftarına yönelikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bana göre de Beşiktaş en makul transferini yaptı son 3-4 yıldır. Sadece bir tane yıldız oyuncu almaları lazımdı onu yapmadılar. TSL bu sezon zevk verir mi bilemem, ama yıllardır seyrettiğimizin dışında bir şey olacağını sanmıyorum. GS iyi başlayacak, FB ona yetişecek, beşiktaş 3. ve 4. götürecek uzun bir süre, sonun da GS veya FB şampiyon, beşiktaş ikinci, yine gs veya FB üçüncü bitirecek ligi. Kayseri de 4. olur. Sivas ilk 5'e giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sivas'ın sorunu gol atamaması 3 maçta da adamlar 20-30 pozisyona girmistir atamıyolar anlamadım gitti bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bu sene tek dileğim hakemlerin hatalarının adeletli dağılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben sadece fb-gs ve fb nin şampiyonlar ligi maçlarını izliyorum.sanırım yine aynı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bence kayseri uefa ya cok kaptırmassa kendini .. 3 üncü olcak . cok iyi kadroları var Bursaspor da fena kadro kurmadı . Eses kocaeli antalya gibi taraftarı olan takımlar geldi lige .. geçen seneye göre daha zevkli olcagına inanıyorum .. iddaa abuk sabuk politakalarından vazgeçip gelirlerini artırsa biraz o zaman takımların gelirleride artıcak ve hersey daha iyi olcak ama nerde işte .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Lorrotar said: ben sadece fb-gs ve fb nin şampiyonlar ligi maçlarını izliyorum.sanırım yine aynı olcak. şimdi anladım neden yorumlarının kötü oldugunu :).maçları izlemeden duyduklarına göre yazıodun demek hep :). gs ve bjk hakkındaki yorumlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 khala said: sivas'ın sorunu gol atamaması 3 maçta da adamlar 20-30 pozisyona girmistir atamıyolar anlamadım gitti bu işi anlamıcak ne var mehmet yıldız dışında şut çekebilen adam yok demek ki. okan yılmazlar zafer biryollar nasıl gol kralı oldu. yada halil altıntoplar. takımda başka adam yokki şut çekebilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hakemler düzgün kararlar versin beşiktaş şampiyon bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 1. ligden gelen takımlar bence de ligi büyükler için zorlaştırabilir. bu yönden umudum var ligin geçen senekine oranla daha zevkli olması konusunda. gerci bence son bi kac yıldır gayet zevkli bir lig. nesini begenmiyosunuz bilmiyorum da, sampiyonluk hep son haftalara kadar belli olmuyor, kader derbilerde belirleniyor falan. ben buyuk heyecan duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Noyanh said: Bence kayseri uefa ya cok kaptırmassa kendini .. 3 üncü olcak . cok iyi kadroları var Bursaspor da fena kadro kurmadı . Eses kocaeli antalya gibi taraftarı olan takımlar geldi lige .. geçen seneye göre daha zevkli olcagına inanıyorum .. iddaa abuk sabuk politakalarından vazgeçip gelirlerini artırsa biraz o zaman takımların gelirleride artıcak ve hersey daha iyi olcak ama nerde işte .. yönetimlerde gelirlerini yine takıma harcasa, cebe atmasa herşey işte o zaman güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tecavüz kaçınılmazsa zevk almak gerek cümlesi bu topice verilebilecek en iyi cevap sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Çok zekvli olucak lig bence. Neden: 1. Hakemler düzelecek. TFF'nin yaptığı hakem iyileştirmeleri baya güzel. 2. Kayseri, Sivas, Trabzon çok iyi takımlar üç büyüklere 3 küçükler rekabet yaratacak. 3. Siyasi ve Ekonomik kriz halinde zaten 90 dakka zevksiz bir maç izlesen bile insan stress atıyor, kafa dağıtıyor. Bu sene bu millete ne versen izler. (bkz. tv dizileri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 beşiktaş bu sene küme düşsün bak nası zevk vercek bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 son hafta maçı Fener - Trabzon geçen senenin aksine bu maçla sezonun bitmesi bile ligin ne denli heyecanlı olacağını gösterir. 97 miydi 98 miydi, lig finalindeki maç da buydu, efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bence vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar