Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu lig bu sene zevk verir mi?

Xærø

Öne çıkan mesajlar

zor turkiye ligindeki oyun mantigi degismesi lazim oncelikle anadolu kluplerinin; almanya hollanda fransa liglerinde basi ceken 3-4 klup disindakilerde zevk veren atak futbol oynuyor dolayisiyla goze hoş geliyor. bizimkilerse zaten tek tuk taraftari var cogu anadolu takiminin olanlarda 1. lig de kalalim diye kapali futbolu destekledikçe zor. ha ama kagit ustunde umut vermiyorda degil; kayseri, eses, trabzon, sivas inşallah beklenen gibi oynarlarda bizde çekişme olmasada şampiyonlukta en azindan guzel futbol izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
türkiye ligi heyecanlı ama kalitesiz geçiyo. ztn bu anadolu kulüpleri varkende düzelmez. kapan allah kapan her adama adam ver alexin ayağına vur delgadoya top aldırma ardaya küfür et =) e peki hücum varyasyonu denk gelirse bi tane atarız yemeyelim. böle futbol olmaz

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
avrupada da hangi takım var belli başlılar dışında son 5-10 senedir şampiyon olabilen yoktur ya da çok nadirdir... ingilterede sürekli manc, arsenal, son zamanlarda chelsea çıktı italyada juventus, milan, inter roma çıktı orada da fransada 7 senedir lyon ondan önce psg, monaco vardı, ispanyada real madrid, barcelona sanırım bi valencia var belki? nerdeyse real sociedad şampiyon oluyordu sivasspor misali almanyada bayern, schalke, stuttgart

her yerde aynı yani zevk almamak sürekli aynı takımların şampiyon olamamasından değil futbol ve futbolcu kalitesinden ki hala 10 fırın ekmek yememiz gerek fb, gs dışında yok kusura bakmayın bjkliler ama bence böyle

10 fırın ekmek mi ? anlamıyorum ya, geçen sene fenerle aynı puanda ligi bitirdik :) alice harikalar diyarında gibi birşey bu sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Füks said:
Jaan said:
Gs böyle dönemleri en az geçiren takım oldu son 18 yıl içinde.

şöyle bir p.s geçeyim dedim. gs 17 yılla en uzun süre şampiyon olamayan takım

17 değil 13.

şimdi neti araştırdımda dogrulamak için. salak bi forumda 18 diyor başka da bulamadım. 15 iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Xærø said:
Ben bu senede türk futbolundan bir zevk alabileceğimi tahmin etmiyorum. Sanırım yine avrupa liglerini seyretmeye devam edicem.

Ayda 40 kağıdı bayılıp lig tv aldım.
Canlı yayınlanan maçlardan 2,5 aşağı biten olursa idman basarım, ortalığı yıkarım.
Sosyal ağlarda paylaş

senenin kısaca özeti;
Galatasaray ve Fenerbahçe kapışıcak şampiyonluk için, Beşiktaş her sene olduğu gibi gene hakemlere taş atıcak maçlara paf takımla çıkarız ultimatomları vericek federasyona sponsorlar nah çıkarsın dicek 2 gunde iptal olcak kararlar, kebapçı mafyasıyla başkan gelecek senenin kadrosunu kurmak için uğraşıcak, trabzon ilk yarı bocalayacak her sene olduğu gibi 2. yarı maçlarının çoğunu kazanıcak,sivas tepetaklak olur ilk 4 e giermez kayseri ilk 4 e girer
kocaeli sakarya ve eskisehirin (ayrıca hacettepe gibi en azından taraftarı olan klübün) lige renk katacağını düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kayseriden trabzondan nası kötü ya oldu artık haha
ama evet beşiktaş gibi bi takım için kötü defans hattı. orta saha fena diil ama delgado yerine daha bi basan koşan bi adam oynatılmalı bence en azından avrupa maçlarında. lig bence eğlenceli geçicek bu sezon ama biz beşiktaşlılar yine kanser olcaz muhtemelen :L
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...