nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Azuahhahahaa off Cons :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 zor turkiye ligindeki oyun mantigi degismesi lazim oncelikle anadolu kluplerinin; almanya hollanda fransa liglerinde basi ceken 3-4 klup disindakilerde zevk veren atak futbol oynuyor dolayisiyla goze hoş geliyor. bizimkilerse zaten tek tuk taraftari var cogu anadolu takiminin olanlarda 1. lig de kalalim diye kapali futbolu destekledikçe zor. ha ama kagit ustunde umut vermiyorda degil; kayseri, eses, trabzon, sivas inşallah beklenen gibi oynarlarda bizde çekişme olmasada şampiyonlukta en azindan guzel futbol izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 türkiye ligi heyecanlı ama kalitesiz geçiyo. ztn bu anadolu kulüpleri varkende düzelmez. kapan allah kapan her adama adam ver alexin ayağına vur delgadoya top aldırma ardaya küfür et =) e peki hücum varyasyonu denk gelirse bi tane atarız yemeyelim. böle futbol olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bir beşiktaşlı olarak bana zevk vermeyeceği kesin sdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Jaan said: 70 milyon nüfuslu ülke de doğru dürüst futbolcu çıkmıyor. olimpiyatlara 68 sporcumuz katılıyor yanlış bilmiyosam. beterin beteri var. ayrıca gs zenitten 4-5 yerse evinde gidip advocaat'ı mı alıcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sexdrugsrocknroll said: türkiye ligi heyecanlı ama kalitesiz geçiyo. ztn bu anadolu kulüpleri varkende düzelmez. kapan allah kapan her adama adam ver alexin ayağına vur delgadoya top aldırma ardaya küfür et =) e peki hücum varyasyonu denk gelirse bi tane atarız yemeyelim. böle futbol olmaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya sev yada terket :D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu sene de zevk vermezse bidaha vermez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 eagle_dnz said: avrupada da hangi takım var belli başlılar dışında son 5-10 senedir şampiyon olabilen yoktur ya da çok nadirdir... ingilterede sürekli manc, arsenal, son zamanlarda chelsea çıktı italyada juventus, milan, inter roma çıktı orada da fransada 7 senedir lyon ondan önce psg, monaco vardı, ispanyada real madrid, barcelona sanırım bi valencia var belki? nerdeyse real sociedad şampiyon oluyordu sivasspor misali almanyada bayern, schalke, stuttgart her yerde aynı yani zevk almamak sürekli aynı takımların şampiyon olamamasından değil futbol ve futbolcu kalitesinden ki hala 10 fırın ekmek yememiz gerek fb, gs dışında yok kusura bakmayın bjkliler ama bence böyle 10 fırın ekmek mi ? anlamıyorum ya, geçen sene fenerle aynı puanda ligi bitirdik :) alice harikalar diyarında gibi birşey bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hala beşktaşın şampiyon olacağına inanan beşiktaşlı kaldımı yahu, rüyalarda görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: hala beşktaşın şampiyon olacağına inanan beşiktaşlı kaldımı yahu, rüyalarda görüşürüz. 0-6 mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 son 16 senede 2 sampiyonluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Jaan said: Gs böyle dönemleri en az geçiren takım oldu son 18 yıl içinde. şöyle bir p.s geçeyim dedim. gs 17 yılla en uzun süre şampiyon olamayan takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: hala beşktaşın şampiyon olacağına inanan beşiktaşlı kaldımı yahu, rüyalarda görüşürüz. haha hedef şaşırması gördüm sende, fenerlilere saldırman gerekmiyor mu bi galatasaraylı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kimseye saldırmıyorum ben bunu kombinesi olup her besiktas macına giden arkadaşlarıma da söylüyorum gerçekler malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Füks said: Jaan said: Gs böyle dönemleri en az geçiren takım oldu son 18 yıl içinde. şöyle bir p.s geçeyim dedim. gs 17 yılla en uzun süre şampiyon olamayan takım 17 değil 13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Heheh bjk de bu yönetim varken bir başarı beklemek akıl karı değil. Erken çuvallarsak hiç olmazsa bu adamdan kurtuluruz, oda adam istifa felan etmez ama fanatiğin teki çıkar vurur artık adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yapılan transferlere baktıgımız zaman fb ve gsnın beşiktaştan önde olduğunu düşünüyorum. Ancak genede umut kesmiyor Beşiktaşımızı desteklemeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 toggie said: Füks said: Jaan said: Gs böyle dönemleri en az geçiren takım oldu son 18 yıl içinde. şöyle bir p.s geçeyim dedim. gs 17 yılla en uzun süre şampiyon olamayan takım 17 değil 13. şimdi neti araştırdımda dogrulamak için. salak bi forumda 18 diyor başka da bulamadım. 15 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 gs'ninki 14 sene. bjk de 15 sene şampiyon olamadı zaten 1 o 15 sene, 2 de günümüz. kara yılları kulübün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Xærø said: Ben bu senede türk futbolundan bir zevk alabileceğimi tahmin etmiyorum. Sanırım yine avrupa liglerini seyretmeye devam edicem. Ayda 40 kağıdı bayılıp lig tv aldım. Canlı yayınlanan maçlardan 2,5 aşağı biten olursa idman basarım, ortalığı yıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu sene zevk verir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 senenin kısaca özeti; Galatasaray ve Fenerbahçe kapışıcak şampiyonluk için, Beşiktaş her sene olduğu gibi gene hakemlere taş atıcak maçlara paf takımla çıkarız ultimatomları vericek federasyona sponsorlar nah çıkarsın dicek 2 gunde iptal olcak kararlar, kebapçı mafyasıyla başkan gelecek senenin kadrosunu kurmak için uğraşıcak, trabzon ilk yarı bocalayacak her sene olduğu gibi 2. yarı maçlarının çoğunu kazanıcak,sivas tepetaklak olur ilk 4 e giermez kayseri ilk 4 e girer kocaeli sakarya ve eskisehirin (ayrıca hacettepe gibi en azından taraftarı olan klübün) lige renk katacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Abi zaten BJK'nin kadrosu hücum hattı dışında bariz kötü , Kayseri'den Trabzon'dan falan...Büyük kontenjanından yine kurtaracak diye düşünüyorum şanlı 3.lüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kayseriden trabzondan nası kötü ya oldu artık haha ama evet beşiktaş gibi bi takım için kötü defans hattı. orta saha fena diil ama delgado yerine daha bi basan koşan bi adam oynatılmalı bence en azından avrupa maçlarında. lig bence eğlenceli geçicek bu sezon ama biz beşiktaşlılar yine kanser olcaz muhtemelen :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar