Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Şimdi amd çift çekirdekli 5600+ işlemci var bende. Yüksüz 50 civarında geziniyor ama wow felan açtığım zaman 67 68 e yükseliyor. 70 görmedim daha. Ben de thermaltake in termal bir sıvısından aldım ve uyguladım ama sonuç hala aynı. Eski macunda zaten işlemciye yapışmış fanı çekincede işlemcide elimde kaldı. Neyseki bişey olmadı. Bu işlemciler için bu sıcaklık normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 normal sanki. 5600+ sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 normıl. yeni işlemciler aşırı ısındığı takdirde yanmadan kendini kapatır zaten, korkmana gerek yok bence. olur da sıcaklıktan alet sık sık kapanmaya başlarsa o zaman soğutucu çözümüne başvurmak zorunda kalabilirsin. bende p4 530 var, 70 dereceden aşağı olmaz genelde, ağlıyor alet. ama bi problem yok 3 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 90nm lik bi islemci icin normal, ama sadece google da ilk iki sonuca bakinca anormal. Thermal macunun duzgun uygulanmamis olmasi kuvvetle muhtemel. ama 70 hicde tehlikeli sinirda degil oda ayri bi mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aşırı sıcaktı bugün ankara. 72 dereceye kadar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar