dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 askin tutarli yasanani guzeldir, tutarsizliklar yikim getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aşık olunan olmadan aşk olmayacağına göre, geçersiz klişe bir laf. -Ben aşka aşığım bebeğim sen sadece figüransın -Biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sevdiğini sandığın insanda görmek istediklerini görmektir aşka aşık olmak. Ben seni değil, sende görmek istediklerimi sevdim diye biter sonra. : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 geçende radyoda Bon Jovi'nin böyle bayık aşk dolu bi parçası çalıyordu. Bi anda bi uyanma yaşadım "ben bunu dinleyerek mi büyüdüm!" Çünkü görüyorum ki aslında böyle bir şey yok :D Bu aşk maşk hikayeleri sadece şarkılarda filmlerde olan bişi; yani insanların yarattığı bişi. Sonra efendim, dedim e ben neden senelerce aklımda bununla takılmışım? Bir yanıt bulamadım. O sadece bi his. Güzel bişi ama başka insanları bence buna dahil etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben senın benı sevebilme ihitmalini sevdim sunni tenefüs saatlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Aye said: aşkın bir süre sonra bittiği gerçeğini yeterince tecrube ettim aşka aşık olma durumu yok ta hem sevişebileceği hem de her konuda güvenebileceği uzun vadeli planlar yapabileceği birine ihtiyaç duyuyor insan. yaşlandık mı ne azizim :) budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Red said: Aye said: aşkın bir süre sonra bittiği gerçeğini yeterince tecrube ettim aşka aşık olma durumu yok ta hem sevişebileceği hem de her konuda güvenebileceği uzun vadeli planlar yapabileceği birine ihtiyaç duyuyor insan. yaşlandık mı ne azizim :) budur :) Ve bu olay böyle gider.Aşk'a aşk değil, aşk herkez için göreceli.En iyi örnek.(Pati Aşk).Bi kız gelince herkes hurooo.Çünkü patici..Aşk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Böyle bişey anlatmişti bizim edebiyat hocasi.Ferhat'la şirinmidir Aslı'yla Kerem'midir bilemicem ama işte oglan kiza cok aşikmiş soracima ayirmişlar bunlari tekrar bir araya gelince oglan bu kiz benim sevdiğim değildir demiş falan filan.Gerçi burda aşkin ilahi bi aşka dönüştüğü fln vurgulanmişti ama olabilir tabi : o Ps:Need meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ask mask yalan iş. takılcan bakıcan keyfine. yoksa üzülüp sünepe gibi dolasıyon ortalıklarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar