Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşka aşık olma olayı?

aritra

Öne çıkan mesajlar

geçende radyoda Bon Jovi'nin böyle bayık aşk dolu bi parçası çalıyordu.
Bi anda bi uyanma yaşadım "ben bunu dinleyerek mi büyüdüm!"
Çünkü görüyorum ki aslında böyle bir şey yok :D Bu aşk maşk hikayeleri sadece şarkılarda filmlerde olan bişi; yani insanların yarattığı bişi.
Sonra efendim, dedim e ben neden senelerce aklımda bununla takılmışım? Bir yanıt bulamadım.
O sadece bi his. Güzel bişi ama başka insanları bence buna dahil etmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aye said:
aşkın bir süre sonra bittiği gerçeğini yeterince tecrube ettim aşka aşık olma durumu yok ta hem sevişebileceği hem de her konuda güvenebileceği uzun vadeli planlar yapabileceği birine ihtiyaç duyuyor insan. yaşlandık mı ne azizim :)

budur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
Aye said:
aşkın bir süre sonra bittiği gerçeğini yeterince tecrube ettim aşka aşık olma durumu yok ta hem sevişebileceği hem de her konuda güvenebileceği uzun vadeli planlar yapabileceği birine ihtiyaç duyuyor insan. yaşlandık mı ne azizim :)

budur :)

Ve bu olay böyle gider.Aşk'a aşk değil, aşk herkez için göreceli.En iyi örnek.(Pati Aşk).Bi kız gelince herkes hurooo.Çünkü patici..Aşk budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bişey anlatmişti bizim edebiyat hocasi.Ferhat'la şirinmidir Aslı'yla Kerem'midir bilemicem ama işte oglan kiza cok aşikmiş soracima ayirmişlar bunlari tekrar bir araya gelince oglan bu kiz benim sevdiğim değildir demiş falan filan.Gerçi burda aşkin ilahi bi aşka dönüştüğü fln vurgulanmişti ama olabilir tabi : o
Ps:Need meme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...